15 May 2024
Μη χάσετε , Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου , Συναυλίες & Events

Το Ριάλτο γιορτάζει 25 χρόνια ζωής με τον σπουδαίο Σταμάτη Κραουνάκη σε μία μοναδική συναυλία

Μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του θα παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2024

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης Σταμάτης Κραουνάκης, αγαπημένος φίλος του Θεάτρου Ριάλτο, παρουσιάζει μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες του, ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τα 25 χρόνια λειτουργίας του, με γνωστά κι' αγαπημένα τραγούδια του.

Μουσικοί: Δημήτριος Ανδρεάδης πιάνο πλήκτρα, Νίκος Κατσίκης μπουζούκι, Λάμπρος Παπανικολάου κοντραμπάσο.

Μήνυμα Σταμάτη Κραουνάκη
Το θέατρο Ριαάλτο είναι από την ώρα που θυμάμαι τον εαυτό μου στην Κύπρο, δίπλα στο έργο μου και στα τραγούδια μου. Μια ζεστή αγκαλιά που πάντα μας κράτησε ζωντανούς και όρθιους μέ τους αγαπημένους μας φίλους στην λαμπρή αυτή γωνιά της μεσογειακής ψυχής. Είναι χαρά και τιμή που συμμετέχω στα 25 χρόνια λειτουργίας του. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τη Γεωργία Ντέτσερ για την στήριξη της μεχρι τώρα και ευχομαι στον νεο διευθυντη κάθε καλο.

Σας περιμενω μαζι με τρεις εκλεκτους συνεργατες να τραγουδήσουμε μαζι!

Θα προηγηθεί άνοιγμα από την Μπάντα Χάλκινων Κράμα. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2023 από δύο Κύπριους μουσικούς, τον Ανδρέα Θεοχάρους και Νικόλα Γεωργίου, και αποτελείται από έξι πνευστά, κιθάρα και τύμπανα. Το Κράμα εμπνέεται από την έννοια της συνένωσης υλικών και πολιτισμών: το κράμα μετάλλου από το οποίο αποτελούνται τα χάλκινα πνευστά, και το κράμα μεσογειακών και δυτικών μουσικών. Στόχος του σχήματος είναι η δημιουργία και η εκτέλεση πρωτότυπων μουσικών έργων που συνδυάζουν παραδοσιακές μουσικές της Μεσογείου με δυτική μουσική, με έμφαση στη διατήρηση των στιλιστικών γνωρισμάτων της παραδοσιακής.

Νικόλας Γεωργίου: Άλτο Σαξόφωνο, Μάριος Χαραλάμπους: Τενόρο Σαξόφωνο Γιώργος Ελ Χάπερ: Τρομπέτα, Ραφαήλ Ορφανίδης: Τρομπέτα Βαγγέλης Δρουλίσκος: Τρομπόνι Αλέξανδρος Αδάμ: Κιθάρα, Ανδρέας Θεοχάρους: Τούμπα, Νικόλας Τσαγγάρης: Κρουστά

Τετάρτη 15 Μαΐου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20:00. Διάρκεια: 120', Εισιτήρια: ΕΔΩ

Χορηγός Επικοινωνίας: Check in Cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close