Cine News , Κινηματογράφος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2024

Τι θα κάναμε χωρίς τις ταινίες του Netflix; Ο ελεύθερος χρόνος μας μετριέται πλέον από τον αριθμό των ταινιών που συσσωρεύονται στη watchlist ή από το πόσο συμβάλλουμε στο Top 10 των τίτλων που βρίσκονται στις τάσεις.

Το Netflix έχει γίνει, καλώς ή κακώς, συνώνυμο του οικιακού κινηματογράφου, είτε παρακολουθείς την ταινία σε τηλεόραση, είτε σε φορητό υπολογιστή, είτε σε tablet, είτε ακόμη και σε κινητό τηλέφωνο (συγγνώμη, κύριε Nolan).

Ωστόσο, η εύρεση των καλύτερων ταινιών στην πλατφόρμα είναι πλέον σαν να πηγαίνουμε σε ένα εμπορικό κέντρο: αμέτρητες επιλογές που μας δυσκολεύουν στο να κατασταλάξουμε σε μία.

Για αυτόν τον λόγο, εμείς δημιουργήσαμε μια λίστα με μερικές από τις παραγωγές του Netflix, που έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές.

All Quiet on the Western Front (2022)
Αυτή η διασκευή του μυθιστορήματος του Erich Maria Remarque βυθίζει τους θεατές στην οδυνηρή πραγματικότητα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, αποτυπώνοντας την απελπισία και τη συντροφικότητα μέσα στα χαρακώματα.

Athena (2022)
Το Athena παρουσιάζει μια από τις πιο απίστευτες σκηνές των τελευταίων χρόνων: μια αδιάκοπη δωδεκάλεπτη σεκάνς που ξεκινά μια επανάσταση σε ένα φτωχό προάστιο του Παρισιού. Σκέτη αδρεναλίνη.

Don't Look Up (2021)
Με ένα καστ γεμάτο αστέρια, όπως ο Leonardo DiCaprio και η Jennifer Lawrence, το Don't Look Up σερβίρει καυστικό κοινωνικό σχόλιο παράλληλα με την πλοκή του περί Αποκάλυψης, προσφέροντας μια σατιρική ματιά στη σύγχρονη κοινωνία.

Glass Onion: A Knives Out Mystery (2022)
Ο Daniel Craig επιστρέφει ως ο χαρισματικός ντετέκτιβ Benoit Blanc σε ένα φρέσκο μυστήριο, που υπόσχεται ανατροπές, οι οποίες θα σε κάνουν να μαντεύεις μέχρι το τέλος.

Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)
Το stop-motion αριστούργημα του Guillermo del Toro επαναπροσδιορίζει το κλασικό παραμύθι του Πινόκιο, προσφέροντας μια οπτικά εντυπωσιακή και συναισθηματικά "ηχηρή" εμπειρία.

Marriage Story (2019)
Η Scarlett Johansson και ο Adam Driver δίνουν δύο δυνατές ερμηνείες σε αυτήν την οδυνηρή απεικόνιση της αγάπης και της απώλειας, περιηγούμενοι στις πολυπλοκότητες του διαζυγίου, με ωμό συναίσθημα.

Okja (2017)
Η συναρπαστική ιστορία του Bong Joon-ho ακολουθεί την προσπάθεια ενός νεαρού κοριτσιού να σώσει τη γενετικά τροποποιημένη φίλη της από τα "νύχια" της εταιρικής απληστίας, συνδυάζοντας συγκινητικές στιγμές με αιχμηρή κοινωνική κριτική.

The Power of the Dog (2021)
Η Jane Campion παραδίδει ένα μαγευτικό γουέστερν που εμβαθύνει σε θέματα αρρενωπότητας, θηλυκότητας και ομοφυλοφιλίας, με άξονα την συναρπαστική ερμηνεία του Benedict Cumberbatch.

Uncut Gems (2019)
Με τον Adam Sandler σε μια συγκλονιστική ερμηνεία, το Uncut Gems είναι ένα αδυσώπητο θρίλερ που βυθίζει τους θεατές στον χαοτικό κόσμο ενός πρωταγωνιστή που ακροβατεί στο χείλος του γκρεμού.

White Noise (2022)
Η μεταφορά του μυθιστορήματος του Don DeLillo από τον Noah Baumbach εξερευνά τις συνέπειες μιας βιομηχανικής καταστροφής, με πρωταγωνιστές τον Adam Driver και την Greta Gerwig σε μια συγκλονιστική ιστορία για τις περιβαλλοντικές συνέπειες και την ανθρώπινη ανθεκτικότητα.

ΠΗΓΗ

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close