Cine News

«Those About to Die»: Η νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον Άντονι Χόπκινς στον ρόλο του Ρωμαίου αυτοκράτορα Βεσπασιανού

Η σειρά του Ρόλαντ Έμεριχ βασίζεται στο ομότιτλο non fiction βιβλίο του Daniel P. Mannix και διαδραματίζεται στον σκληρό κόσμο των μονομάχων.

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2024

Πέρα από το σίκουελ του «Μονομάχου» του Ρίντλεϊ Σκοτ και το επικό sci-fi «Megalopolis» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, που είναι εμπνευσμένο από την Αρχαία Ρώμη -αμφότερα στις αίθουσες τους επόμενους μήνες-, οι λάτρεις της ρωμαϊκής ιστορίας έχουν ακόμη μία παραγωγή να αναμένουν.

Ο λόγος για το «Those About to Die», που βασίζεται στο ομότιτλο non fiction βιβλίο του Daniel P. Mannix.

Η σειρά 10 επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άντονι Χόπκινς που ενσαρκώνει τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Βεσπασιανό -δημιουργού μεταξύ άλλων σημαντικών δημόσιων έργων, του Κολοσσαίου της Ρώμης- διαδραματίζεται στον σκληρό κόσμο των μονομάχων.

«Πάντα με γοήτευε η ιστορία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας», δήλωσε ο Έμεριχ ανακοινώνοντας τη σειρά. «Πολλά παραμένουν σημαντικά για την κοινωνία μας σήμερα -από τη διαπλοκή στην πολιτική και τον αθλητισμό μέχρι τις δοκιμασίες των αγωνισμάτων, οι οποίες επίσης δεν έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία 2000 χρόνια. Τα πιο ηλεκτρισμένα θεάματα που απευθύνονται στα πλήθη περιλαμβάνουν ακόμη δύο άνδρες σε μια αρένα, που χτυπούν ο ένας τον άλλον, και τα σημερινά άρματα ονομάζονται αγωνιστικά αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων εξακολουθούν να συγκρούονται και συχνά να το πληρώνουν με τη ζωή τους».

Στο καστ, μαζί με τον Άντονι Χόπκινς, οι Ίβαν Ρίον, Σάρα Μάρτινς, Τομ Χιοζ.

Η σειρά, το πρώτο teaser της οποίας, δόθηκε στη δημοσιότητα, θα κάνει πρεμιέρα στο Peacock στις 18 Ιουλίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close