Μη χάσετε , Μουσική

Τα 12+1 γιορτινά live που δεν πρέπει να χάσεις!

Οι συναυλίες της γιορτινής Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2023

Βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν την εκπνοή του χρόνου και όπως και κάθε χρόνο, η γιορτινή περίοδος φέρνει συναυλίες και εμφανίσεις–στο εορταστικό πνεύμα των ημερών (ή και όχι)-, από εγχώρια ονόματα, αλλά κυρίως από Ελλαδίτες καλλιτέχνες!

Εξ ου κι εμείς τα συγκεντρώσαμε όλα τα live που προγραμματίζονται αυτές τις μέρες για να μη χάσεις κανέναν αγαπημένο καλλιτέχνη:

Ευρυδίκη
Η αγαπημένη Κύπρια ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, επισκέπτεται ξανά την ιδιαίτερη πατρίδα της για δύο μοναδικές «χριστουγεννιάτικες» βραδιές. Με γιορτινή διάθεση στήνει ένα εκρηκτικό πάρτι και μας προσκαλεί να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων. Είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ξεχωριστές και αγαπημένες ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Σε κάθε της εμφάνιση μας συνεπαίρνει με τις ερμηνείες της και μας ξεσηκώνει με την μοναδική σκηνική της παρουσία. 32 χρόνια μετά την πρώτη της δισκογραφική δουλειά και «Το μόνο που θυμάμαι» συνεχίζει να μας εκπλήσσει με διαφορετικές μουσικές προτάσεις. Ξεχωριστή και πολυτάλαντη, μεταμορφώνεται μουσικά σε ό,τι επιθυμεί, στήνοντας μία μουσική γιορτή με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως «Το μόνο που θυμάμαι», «Πόσο λίγο με ξέρεις», «Μίσησέ με», «Ζηλιάρης Ουρανός», «Πυξίδα», «Πιάσε με», «Στο ίδιο Βαγόνι», «Θέλω τόσο να σε δω», αλλά και ευφάνταστες διασκευές σε διαχρονικά κομμάτια. Οι ποπ επιτυχίες και οι πιο ερωτικές μπαλάντες της εφηβείας μας και τα τραγούδια της Ευρυδίκης που αγαπήσαμε, όλα σε μια βραδιά, μας ταξιδεύουν στα πιο όμορφα μας χρόνια. Ραντεβού στο RED στις 27 Δεκεμβρίου.
>> Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.00. Είσοδος €20. Ελάχιστη κατανάλωση ποτών/σνακ ανα άτομο: €13. Παρακαλούμε όπως κάνετε την κράτηση σας στο RED μετά την αγορά των εισιτηρίων. Πληροφορίες: 99059257. Χορηγοί επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο και το μουσικό site www.music.net.cy.

Βασίλης Καζούλης
O τραγουδοποιός και ερμηνευτής Βασίλης Καζούλης θα εμφανιστεί για ένα μοναδικό live στο Plato Sushi and more στην Πάφο την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου. Ο Βασίλης Καζούλης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μουσικό ύφος. Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του "συγγενείς", όπως ο ίδιος αποκαλεί τους Beatles. Χαρακτηριστικά του τραγούδια είναι "Αν ήσουν άγγελος", "Κάτι να γυαλίζει", "Το τελευταίο πλοίο’’.
>> Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, Plato Sushi and more, Πλατεία Κένεντυ, Γλάδστωνος, Πάφος. Για κρατήσεις και πληροφορίες στο 26951800.

anastasia .jpeg

Αναστασία
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Αναστασία ετοιμάζεται να μας χαρίσει δυο νύχτες γεμάτες ρυθμό και μουσική, σε δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η πολλά υποσχόμενη Αναστασία με τη γνήσια λαϊκή φωνή είναι πλέον μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες του ελληνικού πενταγράμμου και είναι έτοιμη να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια της. Πιο συγκεκριμένα η νεαρή τραγουδίστρια θα βρεθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία και την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στο Ελιοχώρι fan park στην Παρεκκλησιά στη Λεμεσό.
>> Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, 20.00
>> Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Ελιοχώρι fan park, Παρεκκλησιά, Λεμεσός, 20.00.
Εισιτήρια: ticketmaster.cy. Πληροφορίες: 77770503.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Τεμπέλης Δράκος του Γιώργου Χατζηπιερή, επιστρέφει στη Λευκωσία

kokkinou.jpg

Δέσποινα Βανδή & Έλλη Κοκκίνου
Οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια ανεβαστική συναυλία στην Κύπρο, στις 28 Δεκεμβρίου στο Pavilion στη Λευκωσία. Η συναυλία θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο ρεπερτόριο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των δύο καλλιτέχνιδων. Οι δύο τραγουδίστριες θα ξεσηκώσουν το κοινό με τις ερμηνείες τους, την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία και το αξεπέραστο ταλέντο τους.
>> Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Pavilion, Λευκωσία, 21.30. Προκρατήσεις στο τηλέφωνο 94001926.

The Italian Tenors
Μετά απο τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές εμφανίσεις τους στην Κύπρο, οι The Italian Tenors επιστρέφουν με ένα εορταστικό πρόγραμμα γεμάτο παγκόσμιες επιτυχίες, ιταλική μουσική, γνωστές άριες αλλά και αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο τίτλος της παράστασης “Α Touch Of Christmas” είναι ένα πρόγραμμα με μια ιδιαίτερη πινελιά στο πνεύμα των ημερών. Θα εμφανιστεί μαζί τους η special guest σοπράνο Francesca Lanza, που θα μας μαγέψει με την ερμηνεία της στο Phantom of The Opera. Ζήστε μαζί με τους The Italian Tenors και τους καλεσμένους τους ένα γιορτινό ταξίδι μέσα στην μαγεία και τη ζεστασιά των Χριστουγέννων.
>> Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, Μαρκίδειο Δημοτικό Θέατρο Πάφου, 20.30.
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30.
Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

lioliou_8BgjmSc.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Κατερίνα Λιόλιου
Η μοναδική Κατερίνα Λιόλιου έρχεται για ένα live στο PAVILION στη Λευκωσία την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου. Η άκρως επιτυχημένη και πιο ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια της γενιάς της Κατερίνα Λιόλιου παράλληλα με τη σαρωτική, sold out επιτυχία της στη Θεσσαλονίκη, έρχεται για μια ξεχωριστή εμφάνιση που θα συζητηθεί στο PAVILION την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 Δεκεμβρίου. Μαζί της ο Γιάννης Αρβανιτίδης και ο Άρης Πετράκης.
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Pavilion, Λευκωσία, 22.00. Εισιτήρια: ticketmaster.cy.
* ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΔΩ.

Μιχάλης Ττερλικκάς & Fuzz Bus
Η παράσταση «έξω που τα νερά μας» του εμβληματικού Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Ττερλικκά μαζί με τους μοναδικούς jazz rockers, Fuzz Bus επιστρέφει. Μετά από την τεράστια επιτυχία που είχε στο Φεστιβάλ Φέγγαρος τον περασμένο Αύγουστο και μετά από μεγάλη ζήτηση του κοινού, το σχήμα θα παρουσιαστεί στο Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης στις 29 Δεκεμβρίου. Σε αυτή την ξεχωριστή παράσταση , θα παρουσιάσουν μια φρέσκια εκδοχή κυπριακών παραδοσιακών κομματιών όπως «Τρεις ελιές τζαι μια ντομάτα», «Η βράκα», «Ασιερόμπασμα» καθώς και λιγότερο γνωστά τραγούδια, χωρίς να χρησιμοποιούν κανένα από τα παραδοσιακά όργανα. Αντ 'αυτού χρησιμοποιούν ντραμς, μπάσο, κιθάρα και πλήκτρα. Την βραδιά θα ανοίξει η καταπληκτική καλλιτέχνης Nama Dama, παρουσιάζοντας υλικό από τον επερχόμενο της δίσκο σε μια σόλο παράσταση που περιλαμβάνει looping, πλήκτρα, πνευστά και κρουστά. Τους Fuzz Bus αποτελούν οι Ερμής Μιχαήλ στην κιθάρα, Αντρέας Παντελή στα πλήκτρα, Λευτέρης Μουμτζής στο μπάσο και Νικόλας Τσαγγάρης στα τύμπανα.
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Κοσμικόν Κέντρον Αντωνάκης, παλιά Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: €15. Kρατήσεις: 22664697. Εισιτήρια: Ticketmaster.cy.

λεμπέσης.jpg

Γιώργος Λεμπέσης & Δημήτρης Κόκοτας
Το έλκηθρο του Kaseta Retro Event, προσγειώνεται στην Πλατεία Ελευθερίας στις 29/12/2023, με επιβάτες τους Γιώργο Λεμπέση και Δημήτρη Κόκοτα, και όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες στο πιο λαμπερό εορταστικό γεγονός της χρονιάς. "Αμαρτωλή", "Ανεμώνα", "Γιατί με τυραννάς", "H Αγάπη Βλάπτει Σοβαρά", "Το Μωρό Μου", "Εξάρτηση"...θα τα τραγουδήσουμε όλα μαζί στη Λευκωσία! Προκρατήστε εισιτήρια και ετοιμαστείτε για το πιο συναρπαστικό πάρτι της χρονιάς!
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, 20.00. Εισιτήρια: Early bird ticket €15 και παιδιά μέχρι 12 ετων €5. Εισιτήρια: www.ticketmaster.cy.

lepa-banner-1024x465.jpeg

Λευτέρης Πανταζής
Ο εκρηκτικός Λευτέρης Πανταζής θα βρίσκεται για μια μοναδική και αξέχαστη βραδιά στο Prince Luxury Events στα Λύμπια την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 22.00. Μια ανεπανάληπτη βραδιά μαζί με την εκρηκτική Λιβανέζα performer Sabine και το χορευτικό της μπαλέτο πλαισιωμένη από 4 belly dancers. Ο Λευτέρης Πανταζής θεωρείται ένας από τους εμπορικότερους καλλιτέχνες με 27 προσωπικούς δίσκους και 13 συλλογικούς. Από αυτούς 30 έγιναν πλατινένιοι ενώ και οι 40 έχουν γίνει χρυσοί. H Sabine είναι μια πολυτάλαντη Λιβανέζα τραγουδίστρια και ερμηνεύτρια που μπήκε στον κόσμο της μουσικής σε πολύ μικρή ηλικία. Η θέληση της και η μοναδική φωνή της κατέκτησαν τον κόσμο.
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Prince Luxury Events, Λύμπια, 22.00. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλ 95 11 22 55 και 95 11 22 66.

Φωτεινή Βελεσιώτου
Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η ερμηνεύτρια που ξεχωρίζει με την αμεσότητα και τη μοναδική χροιά της, μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε μαζί στα μονοπάτια του παλιού καλού λαϊκού τραγουδιού με αποσκευή μας βιώματα και συναισθήματα που μας συνοδεύουν διαχρονικά. Εκτός από τις "Μέλισσες", τα "Διόδια" και κάποια τραγούδια από τη δισκογραφία της, η Φωτεινή θα κάνει μια συναρπαστική αναδρομή στο παρελθόν. Μαζί της θα ανταμώσουμε με μελωδίες που σφράγισαν ολόκληρες εποχές και στίχους ανεξίτηλους που φώλιασαν στις ψυχές μας. Ελάτε να βάλουμε μαζί το "Βινύλιο Λαϊκά" και να περάσουμε μια βραδιά με συγκίνηση, αγάπη, μοίρασμα, χορό και τραγούδι! Παίζουν: Παναγιώτης Παπαγεωργίου: Πιάνο - ακορντεόν, Ορέστης Κολέτσος: μπουζούκι, Νίκος Ζουρνής: κιθάρα.
>> Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή Red (28ης Οκτ. 4 Έγκωμη), Λευκωσία, 22:00. Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ (ελάχιστη κατανάλωση ποτών/σνακ ανα άτομο: 13 ευρώ) Τηλέφωνο κρατήσεων: 99059257. Προπώληση εισιτηρίων: ticketmaster.cy & acs courier.
>> Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, Κτήμα Δημοσθένους, Λεμεσός, 21:30. Πληροφορίες/Κρατήσεις 77773131.

61007-sitesdimosanastasiadisioyli.2e16d0ba.fill-1375x729_1YquZuJ.png

Δήμος Αναστασιάδης
Οι Notes Live τα φετινά Χριστούγεννα, παρουσιάζουν το πιο ανεβαστικό Live Party! Γι' αυτό τον σκοπό προσκάλεσαν τον εκρηκτικό Δήμο Αναστασιάδη. Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα ο γνωστός καλλιτέχνης βρίσκεται σε ανοδική τροχιά με τα τραγούδια του να γίνονται επιτυχίες και οι εμφανίσεις του να αποτελούν κοσμικό γεγονός! Εξ ου και τα Σάββατα του Δεκέμβρη, για όλη την εορταστική περίοδο, στις Notes Live θα διασκεδάζουμε με τον Δήμο Αναστασιάδη. Μαζί του: ΤΑΝΙΑ ΚΑΡΡΑ. Συμμετέχουν: EMILY | NERGIE.
>> Σάββατο 30 & Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, Notes Live, Λεμεσός. Κρατήσεις: 25 344344

kelly-kelekidou-150071173.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Κέλλυ Κελεκίδου
Ξεκινήσαμε να μετράμε ήδη αντίστροφα για τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου και αρκετά μαγαζιά έσπευσαν ήδη να ανακοινώσουν πρόγραμμα. Σημείωσε λοιπόν ότι στις 23, 24 και 31 Δεκεμβρίου στο OPUS EVENTS VENUE στη Λεμεσό θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές! Μαζί μας οι: Κέλλυ Κελεκίδου, Νικόλας Ντίμας, Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και Νικόλας Κυριάκου, για βραδιές γεμάτες μουσική, χορό και διασκέδαση.
>> Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, OPUS EVENTS VENUE, Λεμεσός. Πληρ. 70 000087.

PLUS...
Θοδωρής Φέρρης & Josephine
Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine ετοιμάζονται να ενώσουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις στη Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα στο Pavilion Hall, όπου έρχονται για μία εκρηκτική βραδιά, τη Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, και δεσμεύονται να χαρίσουν την απόλυση live εμπειρία διασκέδασης. Ο Θοδωρής Φέρρης, ο επιτυχημένος και πιο ερωτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, ετοιμάζεται να αφήσει για ακόμα μία φορά τη «σφραγίδα» του στο νησί μας και να μας χαρίσει συναρπαστικές μουσικές στιγμές με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες. Η Josephine, μία από τις πλέον περιζήτητες performers της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται για να μας συνεπάρει στον δικό της ρυθμό τόσο με τις μοναδικές της ερμηνείες όσο και με την «εκρηκτική» της παρουσία επί σκηνής.
>> Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2024, Pavilion, Λευκωσία, 22.00. Εισιτήρια: ticketmaster.cy. Πληροφορίες: 96138282.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close