Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το Evzeen.com γιορτάζει 4 χρόνια λειτουργίας και μοιράζει εκπτώσεις και δώρα!

Από τις 17 μέχρι τις 31 Ιουλίου

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιουλίου 2023

Το online κατάστημα EvZeen.com γιορτάζει φέτος τα τέταρτα γενέθλιά του και μοιράζει εκπτώσεις και δώρα στους πελάτες του, με στόχο να τους ευχαριστήσει για τη συνεχή στήριξή τους σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων φροντίδας υγείας, ευεξίας και ομορφιάς.

Για να γιορτάσουμε αυτήν την επέτειο μαζί σας, προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας, από τις 17 μέχρι τις 31 Ιουλίου, επιπλέον έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα μας (ισχύουν Όροι & Εξαιρέσεις),. Απλά χρησιμοποιήστε τον κωδικό BD4 κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας για να επωφεληθείτε από αυτήν την εκπληκτική προσφορά, η οποία ισχύει σε συνάρτηση με οποιαδήποτε άλλη υφιστάμενη έκπτωση. Παραγγείλετε έγκαιρα και εξοικονομήστε μέχρι και 40%!

Αυτό δεν είναι όλο! Για όλους εσάς που είστε ή θα γίνετε συνδρομητές στο EvZeen.com, έχουμε μια ακόμα έκπληξη. Τέσσερις τυχεροί συνδρομητές που θα κάνουν παραγγελία θα κερδίσουν μετά από κλήρωση gift card αγορών αξίας 30 ευρώ! Οι νικητές θα λάβουν την δωροκάρτα τους μέσω email.

Το EvZeen.com ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2019 με τη φιλοδοξία να προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς στον σύγχρονο καταναλωτή μέσω του διαδικτύου, παρέχοντας καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα φροντίδας υγείας, ευεξίας και ομορφιάς. Η γκάμα προϊόντων, η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αγοραστικού κοινού, περιλαμβάνει πέραν των 1000 προϊόντων από γνωστά brands προσωπικής φροντίδας, περιποίησης και ομορφιάς, συμπληρώματα διατροφής, οδοντιατρικά προϊόντα, προϊόντα βρεφικής και παιδικής διατροφής, ειδικής διατροφής και πολλά άλλα. Προσφέρονται επίσης χρήσιμες πληροφορίες για τη χρήση των προϊόντων και συμβουλές υγείας μέσα από άρθρα.

Στο EvZeen.com, η ποιότητα, η ασφάλεια και η αυθεντικότητα των προϊόντων μας παραμένουν υψηλές προτεραιότητες. Όλα τα προϊόντα φυλάσσονται και ετοιμάζονται για παράδοση σε αποθήκη πιστοποιημένη με τα υψηλότερα πρότυπα φύλαξης. Η ομάδα του EvZeen.com είναι πάντα έτοιμη εξυπηρετήσει με στόχο και κίνητρο την ευχαρίστησης των πελατών μας.

Από όλη την ομάδα του EvZeen.com ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα 4 χρόνια στήριξης και μια υπόσχεση για συνεχή ανάπτυξη και προσφορά ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων, στη συνεχώς αναπτυσσόμενη διαδικτυακή αγορά της Κύπρου.

Βρείτε μας και στα Social Media:
Facebook
: https://www.facebook.com/evzeeneshop/
Instagram: https://www.instagram.com/evzeencom/

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close