Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

GrandResort

Η μεγαλοπρέπεια και η φιλοξενία στο ζενίθ τους.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ‘Hawaii Hotels Ltd’ έχει δημιουργήσει ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία 5* της Κύπρου. Το ‘GrandResort’ βρίσκεται στην ιστορική, αρχαιολογική περιοχή της Αμαθούντας και αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αναζητούν τη φυσική ομορφιά, την πολυτελή διαμονή και την υψηλή ποιότητα παροχών. Τα επτά εστιατόρια του ξενοδοχείου, διευθύνονται από άριστους chefs που χρησιμοποιούν στις συνταγές τους τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά για να δημιουργήσουν τις πιο εκρηκτικές γαστρονομικές εμπειρίες. Το πρωινό μπουφέ με τις άπειρες επιλογές σερβίρεται στο εστιατόριο ‘Anthea’. Πρόκειται για έναν πανέμορφο εσωτερικό χώρο με τρεχούμενα νερά στην εξωτική βεράντα. Αν πάλι προτιμάς να το ευχαριστηθείς πιο prive, ζήτησε να σου το φέρουν στον προσωπικό χώρο του δωματίου σου. Τα μεσημέρια, το εστιατόριο ‘Kyma’ προσφέρει, σε ένα νησιωτικό ντεκόρ δίπλα στη θάλασσα, μπουφέ μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας και επιλογές a la carte ενώ τις νύχτες διοργανώνει θεματικές βραδιές. Στο χώρο της εξωτερικής πισίνας και συγκεκριμένα στο ‘Aloha Bar’, θα δελεαστείς από τα εξωτικά κοκτέιλ. Το βράδυ, στη μεγάλη σάλα του εστιατορίου ‘Salaminia’, θα γευτείς τα πολυτελή πιάτα διεθνούς gourmet κουζίνας και μενού table d’ hôte. Αν επιθυμείς κάτι πιο trendy και ασιατικό, δοκίμασε την απόλυτη φρεσκάδα και την εναλλακτική γεύση της ιαπωνικής κουζίνας στα εστιατόρια ‘Kyoshi Sushi Bar’ και ‘Kyoshi Teppan Yaki’. Για φρέσκο ψάρι και θαλασσινά κάνε κράτηση στο μαγευτικό τοπίο του εστιατορίου ‘Kohili’. Στη βεράντα του ‘Ethnic Lounge’ που συνορεύει με το σαγηνευτικό ‘Tycoons Bar’ και σ’ ένα διάκοσμο ανατολίτικων προδιαγραφών, με αναπαυτικούς καναπέδες και στιλάτες πολυθρόνες, θα έχεις μια διαφορετική εμπειρία από μια μεγάλη γκάμα φαγητών και ποτών, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Τα βράδια σου εδώ γίνονται ακόμα πιο ατμοσφαιρικά και ψυχαγωγικά μέχρι το πρωί μέσα από τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

ΔΙΑΜΟΝΗ
231 δωμάτια, 13 δωμάτια πολυτελείας και 11σουίτες.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Πλήρως κλιματιζόμενα δωμάτια, με mini bar, διευκολύνσεις για τσάι και καφέ, δορυφορική τηλεόραση, προβολή ταινιών, 6 ραδιοφωνικούς σταθμούς, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, σύνδεση διαδικτύου, playstation, χρηματοκιβώτιο, μπουρνούζια και παντόφλες μπάνιου και φιάλη νερού κατά την άφιξη.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Παραλιακή τοποθεσία με τροπικούς κήπους, 2 πισίνες, 7 εστιατόρια, 2 lounge bars, 1 bar, ζωντανή μουσική και φολκλορικά θεάματα, kids club, spa, κομμωτήριο, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, table tennis, snooker, θαλάσσια σπορ, βραδιές κινηματογράφου, ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριοτήτων, μπουτίκ, περίπτερο, χρυσοχοείο, αλλαγή ξένου συναλλάγματος, porter service, υπηρεσία πλυντηρίου, αίθουσες συνεδριάσεων και εκδηλώσεων, επαγγελματικό κέντρο και δωρεάν wi-fi σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

ΤΙΜΕΣ
Από €180 το δωμάτιο με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μια επίσκεψη στο ‘Musses Spa’ είναι απαραίτητη για μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και χαλάρωσης.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close