Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Cypria Maris

Νοσταλγικές και αλησμόνητες εμπειρίες με τη μεγαλύτερη δυνατή πολυτέλεια και άνεση.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2013

Βρίσκεται στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου πάνω σε μια ελκυστική, αμμώδη παραλία δίπλα από ένα βραχώδη κόλπο. Συνδυάζει τον κοσμοπολίτικο αέρα της πόλης και την απόλυτη ηρεμία της φύσης, ενώ ο καταπράσινος κήπος του, 4.000 τ.μ., έχει ‘στολιστεί’ με επιβλητικά φοινικόδεντρα. Ένα πολυτελές σκηνικό, που κατάφερε να διατηρήσει μια οικεία, σπιτική φιλοξενία και ζεστασιά. Αρχές του Μάη άνοιξε τις πόρτες του ξανά, πλήρως ανακαινισμένο και all inclusive, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για ενήλικες (άνω των 16 ετών). Στόχος των υπευθύνων να εξασφαλίσουν στους επισκέπτες όχι μόνο μια αξέχαστη εμπειρία, αλλά και μεγάλη άνεση. Ο χώρος του lobby και του bar έχουν αλλάξει πρόσωπο δίνοντας την ευκαιρία στον πελάτη να απολαύσει την καταπληκτική θέα στην πισίνα και την απέραντη θάλασσα της Μεσογείου. Ένα νέο à la carte εστιατόριο στον κήπο και το εστιατόριο ‘Flambée’ έχουν προστεθεί στη λίστα των επιβλητικών ανακαινίσεων, ενώ το μπαρ της πισίνας έχει αποκτήσει εξωτερικό jacuzzi. Δημιουργήθηκαν επιπλέον 72 executive δωμάτια στον 4ο όροφο με καινούργια έπιπλα, φωτιστικά και λευκά είδη, έτσι ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τις διακοπές τους με στυλ. Προσφέρονται σαμπάνια και φρούτα κατά την άφιξη, μπουρνούζια και παντόφλες στο δωμάτιο, πολυτελή προϊόντα μπάνιου και δωρεάν δείπνο δύο φορές την εβδομάδα στο à la carte εστιατόριο και μία φορά την εβδομάδα στο εστιατόριο ‘Flambée’. Επίσης ημίωρο μασάζ (κεφαλής και ώμων) ανά άτομο, δωρεάν Wi-Fi, αναβαθμισμένα δορυφορικά κανάλια και εφοδιασμένο μίνι μπαρ. Το νέο spa διαθέτει πλέον ανακαινισμένη εσωτερική πισίνα σάουνα και jacuzzi, προσφέροντας θεραπείες όπως Ayurvedic και Rasul μασάζ, περιποιήσεις σώματος και περιποιήσεις ποδιών, Garra rufa Fish, με αληθινά ψάρια. Αν επιθυμείς σπιτική πολυτέλεια, μπορείς να κλείσεις ένα από τα 10 bungalows.

ΔΙΑΜΟΝΗ
217 standard δωμάτια, 10 bungalows, 7 σουίτες, 3 studios, 2 προεδρικές σουίτες, 1 σουίτα νεόνυμφων.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Μπαλκόνι, σεσουάρ μαλλιών, κλιματισμός, mini-bar, satellite/pay TV, μουσικά κανάλια, χρηματοκιβώτιο.

ΠΑΡΟΧΕΣ
2 πισίνες, lobby-piano bar, lounge, καφετερία, εστιατόριο μη καπνιστών με βεράντα, δωμάτιο αναγνωστών, δωμάτιο τηλεόρασης και ηλεκτρονικών παιχνιδιών, beauty saloon με σάουνα, jacuzzi και μασάζ, κομμωτήριο, souvenir shop, επιτραπέζια αντισφαίριση, βεράντα για ηλιοθεραπεία, γυμναστήριο, 2 γήπεδα τένις, squash, μπιλιάρδο, beach bar και παιδότοπος.

ΤΙΜΕΣ
Από €81 το άτομο all inclusive.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Τένις σε ένα από τα 2 γήπεδα, jogging στο μονοπάτι της φύσης και ηλιοθεραπεία στη βεράντα. Τους καλοκαιρινούς μήνες προσφέρει μαθήματα κατάδυσης στην πισίνα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close