Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Beer paradise!

Άνοιξε το Σεπτέμβριο του '12 και κέρδισε μεμιάς φίλους και εκτιμητές της καλής ποιοτικής μπίρας.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2013

Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε μπίρα... αλλά για την περίφημη Hofbräu München που ιδρύθηκε από το 1589! Το κατάστημα βρίσκεται στην πολυσύχναστη λεωφόρο Στροβόλου και διαθέτει όλη τη σειρά μαζί με όλο τον εξοπλισμό αλλά και τα αξεσουάρ που αναζητά κάθε απαιτητικός πελάτης. Οι επιλογές που θα βρεις είναι πολλές... Hofbräu Original: ανοιχτόχρωμη "Münchner Bier" / Hofbräu Dunkel: σκουρόχρωμη / Hofbräu Münchner: αφροζύμωτη Weissbier, γνωστή και ως Weizenbier (σταρένια) / Hofbräu Schwarze Weisse: σκουρόχρωμη Weissbier / Hofbräu Oktoberfestbier: ανοιχτόχρωμη, επετειακή μπίρα / Hofbräu Festbier: ανοιχτόχρωμη, επετειακή μπίρα / Hofbräu Alkoholfrei: για οδηγούς, αθλητές, αυτούς που προσέχουν τη γραμμή τους, επειδή δεν περιέχει αλκοόλ / Hofbräu Strongbock Bockbier: με δυνατή γεύση και αρώματα.
Beer tasting
Σημείωσε, ότι κάθε Παρασκευή διοργανώνεται beer tasting, που ξεκινά από τις οκτώ το βράδυ και πάει μέχρι τα ξημερώματα! Το πρώτο ποτήρι είναι δωρεάν, ενώ για κάθε pint η χρέωση είναι €3 συνοδευμένο από platter από αλλαντικά, λουκάνικα και κότσι.
Φτιάξε τη δική σου μπίρα!
Εδώ μπορείς να αγοράσεις όλο τον εξοπλισμό για να φτιάχνεις μόνος σου τη δική σου μπίρα! Με €80 αποκτάς όλα τα απαραίτητα για να στήσεις το δικό σου μικρό ζυθοποιείο και υπολόγισε ότι θα ξοδεύεις, μόνο, γύρω στα €20 κάθε φορά, για τα αναλώσιμα είδη. Τέλος, σημείωσε στην ατζέντα σου ότι σύντομα θα διοργανώνονται
μαθήματα γευσιγνωσίας της μπίρας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close