Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η Κύπρος στο παγκόσμιο προσκήνιο της μόδας!

To Black Celebration υποψήφιο για Superstore της χρονιάς.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2013

Μπορεί η Κύπρος να είναι μια μικροσκοπική χώρα, αλλά από φέτος κάνει είσοδο στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας με το concept store Black Celebration της Λευκωσίας ως υποψήφιο Superstore της χρονιάς, στην ομώνυμη ετήσια διοργάνωση του FarFetch.com.

Το FarFetch.com ενώνει τις πιο influential ανεξάρτητες μπουτίκ του κόσμου σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα που διευκολύνει το κοινό να ψωνίσει σε όποια γωνία της γης και να βρίσκεται. Στην πλατφόρμα του συνυπάρχουν τα πιο πρωτοποριακά καταστήματα της υφηλίου, που με την προσωπικότητα και τις επιλογές τους διαμορφώνουν το πεδίο του shopping, όπως το L’ Eclaireur στο Παρίσι, το Browns, το Library και το Feathers στο Λονδίνο, το Anastasia στο Λος Άντζελες, το Patron of the New στη Νέα Υόρκη, το RA στην Αμβέρσα.

Από το 2012, το FarFetch διοργανώνει το Superstore, που αποτελεί την αναζήτηση της καλύτερης νέας μπουτίκ στον κόσμο. Στόχος του είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει το ξεχωριστό επιχειρηματικό πνεύμα των ανεξάρτητων μπουτίκ, αλλά και να ανακαλύψει κρυμμένους θησαυρούς με πρωτότυπα concepts και συναρπαστικά προϊόντα και να τα παρουσιάσει στην παγκόσμια πλατφόρμα του την οποία επισκέπτονται εκατομμύρια αγοραστών κάθε μήνα. Στις 11 Απριλίου ανακοινώθηκαν οι 10 υποψήφιες μπουτίκ της χρονιάς, που μέσω του οράματος και της δημιουργικότητάς τους αναμένεται να αφήσουν το στίγμα τους στο χώρο της μόδας.

Το shortlist δημιουργήθηκε από ένα πάνελ ειδικών που ξεχωρίζουν στους τομείς της μόδας, της τέχνης, του illustration και των εκδόσεων, όπως ο editor του LOVE magazine και fashion director του SHOWstudio Alex Fury, η fashion stylist και protégée του Nicholas Formichetti Anna Trevelyan, ο ανερχόμενος φωτογράφος Mathieu Cesar που έχει συνεργαστεί πρόσφατα και με τον οίκο Luis Vuitton, αλλά και η Shelley Durkan, stylist του θρυλικού περιοδικού The Face και τώρα συνεργάτιδα του Another Magazine και του Topshop.

Για πρώτη φορά, ανάμεσα στα πιο cool concept stores του κόσμου, βρίσκεται και μια κυπριακή μπουτίκ. Με μια εντελώς δική του, ασυμβίβαστη αισθητική και έντονες αναφορές από την τέχνη, τη μουσική, το σινεμά και τη λογοτεχνία, το Black Celebration έχει κατορθώσει να δημιουργήσει κάτι ιδιαίτερο και ξεχωριστό που του ανοίγει διάπλατες τις πόρτες της διεθνούς αγοράς και φέρνει την μπουτίκ στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Το Superstore θα ανακηρυχτεί από ψηφοφορία του κοινού στην ιστοσελίδα  farfetchsuperstore.com, όπου παρουσιάζονται όλες οι υποψηφιότητες με συνεντεύξεις, φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Το κοινό μπορεί να συμμετάσχει ψηφίζοντας, ενώ ένας τυχερός θα κερδίσει αγορές αξίας £1000 από την μπουτίκ που θα κερδίσει.

Info: Μπες στο farfetchsuperstore.com και δώσε τη ψήφο σου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close