Εστιατόρια

Ένα κρυμμένο, στέκι-όνειρο στην Πέγεια

Ένα από τα πιο όμορφα μαγαζιά της Πάφου ο top προορισμός του καλοκαιριού!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2016

Είναι ένα πραγματικό όνειρο το 'Oniro by the Sea'! Βρίσκεται σε μια τοποθεσία τόσο ιδιαίτερη και τόσο ξεχωριστή, που δικαίως το έχει καθιερώσει ως έναν από τα πιο beautiful places to be!

Ανακάλυψε το προσεγμένο μενού του, που περιλαμβάνει εξαιρετικά φαγητά και ποτά, όλα δελεαστικά και ονειρεμένα. Στο lunch menu έχεις επιλογή ανάμεσα σε ιδιαίτερα wraps και σάντουιτς, δημιουργικές σαλάτες, εύγευστα platters και ενός ξεχωριστού πιάτου ημέρας.

Για δείπνο θα πάρεις στα χέρια σου ένα τελείως διαφορετικό menu με μοναδικές καλοκαιρινές γεύσεις, τις οποίες θα συνδυάσεις με ένα αυθεντικό cocktail από την καλά μελετημένη λίστα τους.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις ένα από τα νέα του επιδόρπια! Για μια απόλυτη chill out εμπειρία, είναι ο χώρος που τα συνδυάζει όλα! Γι' αυτό και αποτελεί τον απόλυτα καλοκαιρινό, open air χώρο χαλάρωσης και διασκέδασης

Γιατί ξεχωρίζει!
Θα σε κερδίσει η ίδια η τοποθεσία του, που είναι σε ένα ήσυχο και απόμερο σημείο, αλλά και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα που απολαμβάνεις σε προνομιακή θέση. Και βεβαίως θα σε εντυπωσιάσουν τα σούπερ ξεδιψαστικά cocktails του και το άψογό του σέρβις.

Τι να δοκιμάσεις
Ζήτησε τον κατάλογο και εξερεύνησε με τον… ουρανίσκο σου τα signature cocktails του, αλλά και τη φοβερή παέγια με φρέσκα μύδια και γαρίδες.

Γιατί να πας!
Απολαμβάνεις ένα φανταστικό ηλιοβασίλεμα, υπέροχα cocktails και εξαιρετικό φαγητό, ενώ η μουσική που παίζει, είναι jazz, Reggae, eragon που σε ταξιδεύουν σε εξωτικά μέρη.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close