Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε ξανά για οφτό κλέφτικο στην αγαπημένη αυλή της Δευτεράς

Το οφτό του Θεοδόση μπαίνει ξανά στον φούρνο

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2024

Σε ένα παράδρομο από τον κεντρικό δρόμο της Πάνω Δευτεράς θα βρεις μία κλασική, παραδοσιακή ταβέρνα, περιποιημένη και φροντισμένη.

Ένας όμορφα αισθητικά εσωτερικός χώρος, με τζάκι για τα κρύα βράδια του χειμώνα, μικρά και μεγαλύτερα εργαλεία της κυπριακής αγροτικής ζωής και ασπρόμαυρες φωτογραφίες στους τοίχους σε περιτριγυρίζουν αν καθίσεις στο εσωτερικό της ταβέρνας.

Εξωτερικά εκτείνεται μία μεγάλη αυλή, με τραπεζάκια για τους καλοκαιρινούς μήνες, με μία σειρά από φούρνους στη μία πλευρά για το οφτό.

Από τους προπαππούδες στο σήμερα, Η ταβέρνα του Θεοδόση φτιάχνει το οφτό της, εδώ κι έναν αιώνα, με την τεχνοτροπία του συρτού, δηλαδή του κατσικίσιου κρέατος κομμένου σε μερίδες οι οποίες δένονται με σπάγκο ώστε να γνωρίζει ο ψήστης την ακριβή ατομική μερίδα και να πιάνονται εύκολα με το χέρι.

Το οφτόν του Θεοδόση θα βγει για πρώτη φορά από τους φούρνους την Πέμπτη 9 Μαΐου, μετά το Πάσχα, εγκαινιάζοντας έτσι τη σεζόν.

Μάλιστα, όπως ανακοινώνει Η Ταβέρνα του Θεοδόση, θα φάνε μόνο όσοι κάνουν κρατήσεις!

"Εκόντεψεν η ώρα της Ανάστασης και για εμάς τους αμαρτωλούς κοιλιόδουλους!! (Μακάρι οι αμαρτίες του κόσμου να ήταν μόνον το φαί!!)

Για dine-in, υπενθυμίζουμε οτι στο οφτό συμπεριλαμβάνονται όλα τα ορεκτικά, σαλάτα, κουπέπια, οι πατάτες οι γλυτζιές μέλι τζιαι το αμαρτωλό πιλάφι στον ξυλόφουρνο.

Δύσκολες εποχές για όλους και ο τιμάριθμος στα ύψη έτσι και εμείς για να αποφύγουμε σπατάλες θα φουρνίζουμε ανάλογα με τις κρατήσεις και τις παραγγελίες μας.

Συστήνουμε κράτηση τουλάχιστο 24 ωρες πριν.

Όσοι κρατήσετε θα φάτε στο opening night"!

Για κρατήσεις στο 22621537.

Η Ταβέρνα του Θεοδόση, Αρχ. Μακαρίου 36, Πάνω Δευτερά, 2460 Λευκωσία.

theodosis.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close