Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Kawacom's: Tο brand που έχει ταυτιστεί με τον καλό καφέ, γιορτάζει

22 στυλάτα καταστήματα, 10 επιτυχημένα χρόνια, χιλιάδες ευχαριστημένοι επισκέπτες καθημερινά

Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2024

Στα Kawacom's απολαμβάνουμε πολύ καλό καφέ και πιο συγκεκριμένα 100% Arabica καφέ, απευθείας από τη Βραζιλία και τη διάσημη φάρμα καφέ, Ipanema. Εξ ου και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το brand βρίσκεται ψηλά στις επιλογές των καταναλωτών που μπορούν να χαρακτηριστούν λάτρεις του καλού και ποιοτικού καφέ.

Μάλιστα, πρόσφατα, η αλυσίδα που μετρά 22 καταστήματα στην Κύπρο, επανασυστήθηκε στους καταναλωτές με μία ολότελα νέα φιλοσοφία και μία πολύ φρέσκια και σύγχρονη εικόνα στα μαγαζιά της, σερβίροντας ωστόσο το ίδιο χαρμάνι καλoύ και ποιοτικού καφέ. Εκτός από καλό καφέ, στα Kawacom's θα βρεις και φρέσκα σνακ, πεντανόστιμα σάντουιτς αλλά και αρωματικά blends εξωτικών τσαγιών.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι με αυτήν την αλλαγή, τα Kawacom's, εξέλιξαν μια πραγματικά διαφορετική κουλτούρα καφέ και όλα δείχνουν ότι και φέτος την άνοιξη θα την περάσουμε με καφέ στα αγαπημένα μας Kawacom's, τα οποία μάλιστα συμπληρώνουν 10 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας και προσφοράς καλού καφέ!

Η αλυσίδα γιορτάζει τα 10χρονά της...
Η κυπριακή αλυσίδα καφέ Kawacom's, λοιπόν, φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο και θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό της που καθημερινά επιλέγει, εμπιστεύεται και στηρίζει το brand, γιορτάζει χαρίζοντας πλούσια δώρα.

Με αφορμή λοιπόν τα 10χρονα της αλυσίδας και τη λειτουργία των 22 καταστημάτων της, δίνει την ευκαιρία σε 22 νικητές να κερδίσουν από μια συλλεκτική μηχανή Κawacom’s μαζί με 10 πακέτα κάψουλες Ιpanema Espresso, για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ κι από το σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε Facebook και Instagram. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 11 έως 21 Απριλίου 2024.

Δωρεάν καφές για μία ολόκληρη μέρα!
Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με ένα διαφορετικό πάρτι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου στο κατάστημα Kawacom’s της Διαγόρου στη Λευκωσία, όπου θα προσφέρεται καφές από τις 08:00 μέχρι και τις 14:00, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί ένα ξεχωριστό Adoption Day, στο πλαίσιο του οποίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το Simba Animal Aid.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close