Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef αναλαμβάνει την κουζίνα του The Polo Bar Restaurant

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος Consultant Executive Chef του Alasia Boutique Hotel

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2024

Το The Polo Bar Restaurant και το Alasia Boutique Hotel καλωσορίζουν τον νέο Consultant Executive Chef, τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Ελλαδίτη σεφ Παύλο Κυριάκη.

Ο πιο επιδραστικός σεφ στην Ελλάδα για το 2023, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσίευσε αρχές της τρέχουσας χρονιάς το FNL (με τους 100 σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς σεφ της χρονιάς), συνεργάζεται με το εστιατόριο της Λεμεσού.

Το λεμεσιανό λοιπόν εστιατόριο συνεργάζεται με τον Παύλο Κυριάκη, και το βασικό κριτήριο δεν είναι το αστέρι Michelin που κατέκτησε, οι οκτώ χρυσοί σκούφοι από το Αθηνόραμα και η πρώτη θέση του το 2023 στη λίστα του FNL με τους 100 πιο επιδραστικούς σεφ της Ελλάδας αλλά κάτι άλλο….

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ένας περιηγητής στις κουζίνες όλου του πλανήτη. Με βαθιά περιέργεια για την τέχνη της μαγειρικής, ασίγαστο πάθος γνώσης προκαλεί την αριστεία, θητεύοντας πλάι σε συναδέλφους του με κορυφαίες διακρίσεις.

Ξεκίνησε με Γάλλους δασκάλους όπως τον Herve Pronzato & τον Arnaud Bignon , κοντά στον οποίο & στην σπουδαία Σπονδή έμεινε 6 χρόνια. Ακολούθησαν οι 3 άστεροι οπως ο Pierre Gagnaire ο Guy Savoy, το Le Cinq και Le Pré Catelan στο Παρίσι , το Azurmendi στο Bilbao, 12ο παγκοσμίως , το Βenu στο San Fransisco , το Flocons de Sel αλλά και το Enoteca Pinchiorri στην Φλωρεντία , με την «καλλίτερη κάβα στον κόσμο».

Ο Παύλος πρόκειται να επαναπροσδιορίσει το μενού του The Polo Bar Restaurant, προσφέροντας μια εντελώς νέα γαστρονομική εμπειρία από το πρωινό μέχρι τα μενού γευσιγνωσίας.

Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε.

Chef Pavlos 2.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close