Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Red Blue Door

Ανακάλυψε, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, ένα μοναδικό αγροτουριστικό κατάλυμα, στα γραφικά Λεύκαρα, με ιστορία 200 χρόνων!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Το ‘Red Blue Door’ αποτελεί μια ιδανική απόδραση για οικογένειες αλλά και παρέες που θέλουν να απολαύσουν το τοπίο της περιοχής, τη φιλοξενία των κατοίκων και τις μυρωδιές της φύσης! Με μια πανέμορφη εσωτερική αυλή και με δωμάτια διακοσμημένα με παλιά, πατροπαράδοτα αντικείμενα, το συγκρότημα αυτό αποδεικνύει ότι αγαπά και σέβεται την κουλτούρα του τόπου και προωθεί με μεράκι την κυπριακή φιλοξενία. Χωρίζεται σε δύο μικρότερες μονάδες, τη Red Door και την Blue Door. Η πρώτη απαρτίζεται από δύο δωμάτια με δικό τους μπάνιο, καθιστικό και κουζίνα. Η άλλη είναι ιδανική για οικογένειες, μια που τα δωμάτια ενώνονται με εσωτερική πόρτα, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα παιδιά τους. Στο εντυπωσιακό αυτό συγκρότημα, θα απολαύσεις τις ομορφιές της γύρω περιοχής και αυτή η εμπειρία θα σου μείνει αξέχαστη!


Πού
Από το δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού, βγες από την έξοδο των Λευκάρων. Θα το δεις στο κέντρο του χωριού, κοντά στο σχολείο.
Διαμονή
2 σπιτάκια με 2 υπνοδωμάτια το κάθε ένα, που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 10 άτομα.
Διαθέτει
Πλυντήριο πιάτων και ρούχων, jacuzzi, κλιματισμός, τζάκι, plasma TV με δορυφορική σύνδεση και DVD player, steam room, εξοπλισμένη κουζίνα και αυλή.
Bonus
Η αυλή έχει πισίνα, ενώ το Red Door δωμάτιο σάουνα και υδρομασάζ.
Τιμές
Σαββατοκύριακα €155, για 4 άτομα, για διαμονή στο Red Door και €120 για το Blue Door. Καθημερινές, €90 για το Red Door (χωρίς πρόγευμα) και €75 για το Blue Door.
Ανακάλυψε
Τους δύο κοντινούς υδατοφράκτες για ψάρεμα, επισκέψου τα μουσεία Λαϊκής Τέχνης και Κέρινων Ομοιωμάτων των Λευκάρων και δοκίμασε σπιτικό λευκαρίτικο ταβά και καλοηρκά στο εστιατόριο ‘Adamande’. Μην ξεχάσεις, ακόμα, να αγοράσεις λουκούμια -τα πατροπαράδοτα ‘λίζα’-, αλλά και ασημικά που φτιάχνονται από τα χέρια έμπειρων τεχνιτών όπως και να παρακολουθήσεις μαθήματα μαγειρικής ή κεντήματος από τις γυναίκες του χωριού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close