Δημοσιεύτηκε στις 08 Φεβρουαρίου 2018
Τι να πει κανείς γι' αυτό το εστιατόριο!
Τρεις φορές στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, βραβευμένο στην κατηγορία Διεθνής Κουζίνα των Check In Eating Awards 2012, 2013 και 2014 (και άλλες τόσες προτεινόμενο), το No Reservations είναι αναμφίβολα ένα εστιατόριο ιδιαίτερα αγαπητό τόσο για τη δημιουργικότητα και τη φρεσκάδα των πιάτων του όσο για τη σταθερή του ποιότητα.
Το δημιούργημα του ταλαντούχου Ιταλού σεφ Martino Speciale, όπως μάθαμε θα σερβίρει το τελευταίο δείπνο του στις 15 Φεβρουαρίου. Οι πληροφορίες μας επίσης αναφέρουν ότι μέχρι και την τελευταία μέρα το εστιατόριο είναι fully booked.
Ο ίδιος, εξάλλου, το 2011, μετά από μια λαμπρή καριέρα στο εστιατόριο 'Canary Wharf' του ξενοδοχείου 'Four Seasons' του Λονδίνου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μαζί με τη σύζυγό του Μόνικα, ένα όνειρο ζωής, εξ ου και εγκαταστάθηκαν στην Κύπρο.

Και τώρα, μη νομίζετε ότι αποφάσισαν να μείνουν εκτός κουζίνας και γαστρονομίας. Αλλά συνεχίζουν να υπηρετούν την τέχνη που αγαπούν εκτός Κύπρου.
Και για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Μόνικα και ο Martino έφτιαξαν ένα εστιατόριο που δεν επένδυε στην πολυτέλεια του χώρου αλλά στην πολυτέλεια της γεύσης, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να γευτούμε συνταγές με γαλλικές βάσεις αλλά έντονα στοιχεία και αρώματα Μεσογείου με κυπριακές πινελιές. Την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο ίδιος ο Martino Speciale. Το μενού αλλάζει σχεδόν κάθε 15 μέρες 'παίζοντας' με εποχιακά, πρώτης τάξεως υλικά από άποψη ποιότητας. Την δε εξυπηρέτηση επιμελείται η Μόνικα, που θα σε εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο σε κάθε φάση.
Η κουζίνα είναι δημιουργική και όσον αφορά στο συνδυασμών των γεύσεων αλλά και όσον αφορά στο τεχνικό επίπεδο.
(22376584) Λεωφ. Στασίνου 16.

Σχετικά
Ανακαλύψαμε το πιο καλοκαιρινό update του Columbia Sun
Με το SUN of the BEACH, η εμπειρία του Lady’s Mile της Λεμεσού αποκτά ιδιωτικές θαλάσσιες διαδρομές, Dining on Board και την υπογραφή ποιότητας της Columbia Restaurants
10 χρόνια Jamie's Italian: Ένα καλοκαιρινό ταξίδι στις γεύσεις της Ακτής Αμάλφι, στην καρδιά της Λευκωσίας
Δοκιμάσαμε το νέο επετειακό μενού των 10 χρόνων και απολαύσαμε μια αυθεντική ιταλική εμπειρία στον δροσερό κήπο του εστιατορίου
Ο παραθαλάσσιος προορισμός που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή
Με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης
Στο Lady’s Mile υπάρχει ένα spot που τα έχει όλα: Θάλασσα, γεύση και μουσική μέχρι το ηλιοβασίλεμα
Μεσογειακές γεύσεις, δροσερά cocktails και DJ sets συνθέτουν την απόλυτη all-day εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.
Τα 10 καλύτερα beach spots της Λεμεσού που δίνουν άλλο νόημα στο καλοκαίρι
Από εξωτικά σκηνικά και ξαπλώστρες στην άμμο μέχρι δημιουργική κουζίνα, cocktails και all-day εμπειρίες δίπλα στο κύμα.
Η γεύση της θάλασσας συναντά το καλοκαίρι σε ένα αγαπημένο στέκι για ψάρι στον Πρωταρά
Φρέσκο ψάρι, θαλασσινές γεύσεις και θέα στο απέραντο γαλάζιο, σε ένα σκηνικό που μυρίζει καλοκαίρι.
Τα καλοκαιρινά βράδια έχουν το δικό τους στέκι: την αυλή του Ιστορικόν
Το βραβευμένο στα Cyprus Eating Awards ταβερνείο του Αγίου Δομετίου μάς υποδέχεται στην όμορφη αυλή του με αυθεντικές γεύσεις και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα
Vala Beach Club: Μεσογειακή πολυτέλεια δίπλα στη θάλασσα
Κομψό, ζωντανό και απόλυτα συνδεδεμένο με τη θάλασσα
The One Limassol: Το νέο lifestyle destination της Λεμεσού
Signature cocktails, δημιουργικά πιάτα to share και ανεμπόδιστη θέα στη Μεσόγειο
Εκεί όπου ο Πρωταράς συναντά τη γεύση, τη μουσική και τη θάλασσα
Στον παραλιακό πεζόδρομο του Πρωταρά, η μεσογειακή κουζίνα του Chef Andrew Tzo, τα signature cocktails και τα DJ sessions δημιουργούν μια εμπειρία που ξεχωρίζει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Το beach restaurant που κάνει τη διαφορά στη Λεμεσό
Με σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα, δροσιστικά cocktails, άνετες ξαπλώστρες και ξεχωριστές εκδηλώσεις δίπλα στη θάλασσα, αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές του φετινού καλοκαιριού.
Η ελληνική απάντηση στην Dubai Chocolate -Η σοκολάτα που φτιάχνουν στη Μύκονο και θυμίζει ελληνικό καλοκαίρι [εικόνες]
Ποια Dubai Chocolate; Αν υπάρχει μια σοκολάτα που θα συζητηθεί αυτό το καλοκαίρι, η απάντηση έρχεται από τη Μύκονο