Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Πισίνα με θαλασσινό νερό σε ένα ξενοδοχείο στο βουνό

Ένα αγροτουριστικό κατάλυμα στις πανέμορφες Πλάτρες σου προσφέρει κάτι μοναδικό

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2017

Αναζητώντας τη δροσιά αυτή την περίοδο του καύσωνα αλλά και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού ανακαλύψαμε με έκπληξή μας ένα αγροτουριστικό κατάλυμα στις Πλάτρες που προσφέρει κάτι το μοναδικό.

Το αγροτουριστικό σύμπλεγμα K.H.G Stone-Wood Cottages Rentals διαθέτει μία πανέμορφη αλλά ιδιαίτερη πισίνα αφού διαθέτει αλμυρό νερό που έχει όλες τις ιδιότητες του θαλασσινού πράγμα που την καθιστά πιο καλή για την υγεία μας.

Το K.H.G Stone-Wood Cottages Rentals βρίσκεται μεταξύ Πλατρών και Φοινιού, χτισμένο αμφιθεατρικά, σε ένα λοφίσκο είναι επενδυμένο με πέτρα και διαθέτει 6 μεζονέτες των δύο υπνοδωματίων, ιδανικές για τέσσερα άτομα, πέντε στούντιο των δύο ατόμων εκ των οποίων το ένα μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα. Για κάθε έξτρα άτομο το κατάλυμα προσφέρει έξτρα κρεβάτι (camped) ή παιδικό κρεβατάκι χωρίς χρέωση. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα με όλες τις ανέσεις.

Κυπριακό πρωινό
Το ξενοδοχείο προσφέρει ένα πλούσιο κυπριακό πρόγευμα έξτρα από την τιμή του δωματίου, με χρέωση μόνο 5 ευρώ. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ζητήσουν το κυπριακό πρόγευμα του ξενοδοχείου που περιλαμβάνει καφέ, τσάι, διάφορα τυριά, αλλαντικά, χωριάτικο ψωμί, σπιτικές μαρμελάδες, βιολογικά αβγά και λαχανικά τα οποία προμηθεύεται από τα γύρω χωριά.  

Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα φιλόξενο και θα σε εξυπηρετήσουν με χαμόγελο. Οι άνθρωποί του είναι μόνιμοι κάτοικοι εκεί, γνωρίζουν πολύ καλά όλη την περιοχή και είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς κατά τη διάρκεια της διαμονής σου.

Για κρατήσεις: 99490531
Περισσότερα εδώ 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close