Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το "Red Sheep" είναι η νέα καφετέρια της Κυριάκου Μάτση

Με σλόγκαν "Εκεί όπου η ποιότητα συναντά τη γεύση"

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2016

Μία νέα καφετέρια, η "Red Sheep" έκανε την εμφάνισή της στη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση στη Λευκωσία. Ένας ζεστός, ατμοσφαιρικός χώρος ο οποίος υπόσχεται να σου προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας, φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, μία γκάμα από τσάγια με τη συνοδεία λαχταριστών αρτοποιημάτων.

Οι ιδιοκτήτες της νέας καφετέριας φαίνεται πως έχουν ψάξει καλά το θέμα καφές και χιουμοριστικά ονόμασαν το μαγαζί τους "Red Sheep" που μεταφράζεται Κόκκινο Πρόβατο. Τι σχέση όμως μπορεί να έχει ένα πρόβατο και μάλιστα κόκκινο με τον καφέ. Και όμως έχει! Σύμφωνα με την ιστορία της διάδοσης του καφέ οι πρώτοι που τον δοκίμασαν ήταν τα πρόβατα ενός βοσκού από την Αιθιοπία ο οποίος παρατήρησε μία παράξενη συμπεριφορά από τα ζώα του όταν έτρωγαν τον συγκεκριμένο κόκκινο καρπό. Έτσι, προς τιμή της ιστορίας το νέο μαγαζί ονομάστηκε από τους ιδιοκτήτες του "Red Sheep".

Πέραν των αρωματικών καφέδων και των τσαγιών εδώ θα βρεις διάφορα smoothies, κρύα και ζεστά σάντουιτς, ζεστή σοκολάτα, μπισκότα, γλυκά, σνάκ και όλα όσα θα συνόδευαν τον καφέ σου. Η καφετέρια προσφέρει δωρεάν delivery.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close