Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Νέο Taco Bell στην καρδιά της Λευκωσίας

Οι λατρεμένες γεύσεις των Taco Bell τώρα στη Θεμιστοκλή Δέρβη

Δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2015

Σε ένα νέο ζεστό χώρο με μοντέρνα αισθητική που συνδυάζει το industrial ύφος με το μοντέρνο design θα ζήσετε μία διαφορετική εμπειρία που θα σας κάνει να αναθεωρήσετε όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για το γρήγορο φαγητό. Προσεγμένες λεπτομέρειες σε κάθε του γωνιά, χαρίζουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο μαγαζί, ενώ ο σχεδιασμός της ανοιχτής κουζίνας, σας δίνει την δυνατότητα να δείτε το κάθε γεύμα να ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια σας.

Το νέο κατάστημα φέρνει ακόμα πιο κοντά σας αμέτρητες επιλογές ποιοτικών προϊόντων όπως BURRITOS, TACOS, NACHOS, QUESADILLAS και τα φημισμένα CRUNCHWRAPS. Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων για όλα τα γούστα και για πρώτη φορά σε open plate παρουσίαση, που θα κάνει την γευστική σας εμπειρία ακόμα πιο ξεχωριστή!

Και αν έχετε όρεξη για κάτι πιο ελαφρύ, στο Taco Bell θα βρείτε επιλογές όπως φρέσκες σαλάτες σε βάση από tortilla, το cantina power bowl και πολλά άλλα. Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα συνδυάσετε με μεξικάνικες μπύρες και δροσερές margaritas!

Το νέο Taco Bell στην Θεμιστοκλή Δέρβη είναι το 4ο κατά σειρά κατάστημα, καθώς έχουν προηγηθεί σε My Mall (Λεμεσός), Mall of Cyprus (Λευκωσία), και Kings avenue Mall (Πάφος).

Στα Taco Bell όλοι θα βρουν κάτι που τους αρέσει! Οι απίθανες εμπνευσμένες από το Μεξικό γεύσεις ανταποκρίνονται στους νέους και όσους αισθάνονται νέοι και αναζητούν κάτι διαφορετικό και καινούριο!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close