Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Shisha Lounge Bar: Ο νέος πολυχώρος της Λευκωσίας

για καφέ, φαγητό και ποτό με άρωμα ναργιλέ

Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2015

Η νέα άφιξη στη Λευκωσία ονομάζεται Shisha Lounge Bar και φέρει την υπογραφή του επιτυχημένου σεφ Μάριου Μαλέκκου, με εντυπωσιακή εμπειρία σε εστιατόρια βραβευμένα με Michelin Star.

Ανοικτό καθημερινά, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το Shisha Lounge Bar λειτουργεί ως café-bar/restaurant και αποτελεί ένα άνετο και φιλόξενο προορισμό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ναυαρχίδα του η δημιουργική διεθνής κουζίνα -από πιάτα με επιρροές από την ασιατική, την ανατολίτικη και την αμερικάνικη κουζίνα, μέχρι κλασικές ευρωπαϊκές επιλογές παρασκευασμένες με τεχνικές της σύγχρονης γαστρονομίας. Με έμφαση στα εποχιακά ποιοτικά υλικά, η κουζίνα του Shisha Lounge Bar χαρακτηρίζεται από τον αρμονικό συνδυασμό των γεύσεων και την εκλεπτυσμένη παρουσίαση.

Για ορεκτικό επιλέξτε σαλάτα με αχλάδι, βανίλια μαγαδασκάρης, προσούτο και τυρί γοργκονζόλα, ή γαρίδες με Asian pepper sauce, φρέσκο ανανά και basil essence ή χαλούμι με σύκο και κουμανταρία. Για κυρίως γεύμα, ξεχωρίζουν πιάτα όπως λαζάνια με βοδινό ragout, σολομός al papillon με coconut milk και φρέσκο λεμονόχορτο σερβιρισμένος με baby potatoes και λαχανικά, μοσχαρίσια μπριζόλα με jacket potatoes purée και λαχανικά, και χοιρινό κότσι με πουρέ. Για όσους αποφεύγουν τα προϊόντα ζωικής προέλευσης, προσφέρονται και vegan επιλογές, όπως το vegan ravioli με παντζάρι, κολοκύθα και tofu.

Το ευφάνταστο μενού ολοκληρώνει μια πλούσια λίστα κρασιών και ποικιλία κλασικών ή signature cocktails από τον mixologist Βαγγέλη Πετσούρα, που θα σας κρατήσουν μέχρι αργά, παρέα με τη lounge, ατμοσφαιρική μουσική του Anthony 642.

Για όλες τις ώρες της ημέρας, προσφέρονται οι ποιοτικοί καφέδες του ιταλικού brand Goppion Caffe’, υψηλής ποιότητας τσάι (από herbal teas μέχρι το δυσεύρετο matcha latte) και ένα dessert bar με λαχταριστά γλυκά, όπως το classic tiramisu, η baileys crème brulee με φρέσκα μούρα και η μους σοκολάτας με roché μπισκότο, που μπορείτε να απολαύσετε και to-go. Tο Σαββατοκύριακο, από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το μεσημέρι, ο σεφ ετοιμάζει για σας πλούσιο brunch, με επιλογές όπως American pancakes, eggs benedict και French toast.

Στο sports bar, που εφάπτεται του lounge bar αλλά λειτουργεί ανεξάρτητα, μπορείτε να παρακολουθήσετε αγώνες του κυπριακού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τένις και F1, παραγγέλνοντας από το ειδικό μενού στο οποίο πρωταγωνιστούν οι μπύρες και επιλεγμένο pub food, που συνδυάζει αριστουργηματικά τη νοστιμιά του street food με την εμπνευσμένη γαστρονομία, όπως innovated club sandwich, pulled pork wrap και Angus beef burger.

Επιπρόσθετα, αν ψάχνετε για μια exclusive εμπειρία, κάντε κράτηση στο Chef’s Table, ένα ιδιωτικό χώρο εντός του Shisha Lounge Bar που προσφέρεται για ιδιωτικά προσωπικά ή επαγγελματικά δείπνα, με μενού που θα προσαρμοστεί από τον σεφ ειδικά στα γούστα σας και τις απαιτήσεις της περίστασης.

Και όλα αυτά σε ένα ζεστό περιβάλλον με ανατολίτικές νότες, υπό τη συνοδεία της τελετουργίας του ναργιλέ. Συνοδέψτε λοιπόν το φαγητό ή το ποτό σας με εκλεπτυσμένο ναργιλέ ανώτερης ποιότητας από τη Συρία με επιλογή 15 γεύσεων που έχουν υποστεί ειδική επεξεργασία από τους ειδικούς του Shisha Lounge Bar, και απολαύστε μια μοναδική, αρωματική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Shisha Lounge Bar στο Facebook ή καλέστε στα τηλέφωνα 22670707 ή 22675500.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close