Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα παραμυθένιο boutique hotel στον Πεδουλά

Η εναλλακτική και φινετσάτη επιλογή για διαμονή στο βουνό είναι το Αριστοτέλειο Boutique Hotel

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2015

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ορεινή Κύπρο τα τελευταία χρόνια αφού ολοένα και περισσότερα καλοφτιαγμένα και γουστόζικα αγροτουριστικά καταλύματα κάνουν την εμφάνιση τους έτοιμα να μας προσφέρουν ζεστή φιλοξενία.

Η νέα άφιξη που εντοπίσαμε-δεν το λες αγροτουριστικό κατάλυμα-βρίσκεται στον Πεδουλά το Αριστοτέλειο Boutique Hotel, ανοίγει επίσημα αυτό το σαββατοκύριακο και μας εντυπωσίασε με το γούστο, τη φινέτσα και τη ζεστασιά που αποπνέει.

Μπορεί για μας να φαντάζει ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο, ωστόσο η πρώτη φορά που άνοιξε ήταν το 1917, διέθετε 16 δωμάτια, λειτούργησε για μερικά χρόνια και μετά έκλεισε. Παρέμεινε κλειστό για καμιά 60ρια έτη και ανοίγει ξανά φέτος, εντελώς ανανεωμένο.

Συνδυάζει την παραδοσιακή κυπριακή αρχιτεκτονική και τη γαλλική ρομαντική φινέτσα. Πρόκειται για ένα επιβλητικό κτήριο, επενδυμένο με πέτρα της περιοχής όπου στους χώρους του συνδυάζει το ξύλο και την πέτρα. Διαθέτει οκτώ μόνο πολύ άνετα δωμάτια υψηλής αισθητικής τα οποία χωρίζονται στα μικρά, τα μεγάλα και τα luxury όπου ανάλογα με την επιλογή του πελάτη κυμαίνεται και η τιμή της διαμονής.

Τα luxury διαθέτουν Jacuzzi, όλα τζάκι ενώ παράλληλα η διεύθυνση του ξενοδοχείου θα κλείσει συνεργασία με το σπα του Casale Panayiotis στον Καλοπαναγιώτη. Το κόστος της διαμονής περιλαμβάνει και πλούσιο πρόγευμα ενώ στο ισόγειο λειτουργεί εστιατόριο που είναι ανοιχτό όχι μόνο για τους πελάτες. Η κουζίνα του εστιατορίου είναι κυρίως κυπριακή με πινελιές από μεσογειακές γεύσεις, πιάτα με πάστα και διάφορες άλλες παραλλαγές συνταγών από κρέας.

Στις 24 και 26 Δεκεμβρίου θα διοργανώσει opening event με ζεστό κρασί, κάστανα και άλλες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές. Το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων θα έχει εορταστικό μπουφέ, το ίδιο και την Πρωτοχρονιάς με ζωντανή μουσική (€30 το άτομο).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close