Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5+1 λαχταριστά brunch για το weekend στη Λεμεσό

Η νέα τάση της εποχής μας που λατρεύουμε, όπως ακριβώς και τη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 04 Νοεμβρίου 2015

Λίγο από πρόγευμα, λίγο από γεύμα με λαχταριστές γεύσεις και πιάτα από αυγά, σνάκ, τηγανίτες και όλα τα καλούδια ενός γευστικού γαστρονομικού δημιουργήματος αποτελούν την νέα τάση και μόδα της εποχής μας: του brunch.

Αν και στην Λευκωσία είναι πιο διαδεδομένο εντούτοις άρχισε σταδιακά να εμφανίζεται και στη Λεμεσό κλέβοντας τις εντυπώσεις. Ιδού, λοιπόν πέντε αγαπημένα στέκια της πόλης π[ου αποδεικνύουν πως και η Λεμεσός λατρεύει το brunch.

 

Bistrot 55
Το Bistrot 55 είναι ένας all day χώρος που θα σε χορτάσει και τα πρωινά σερβίροντάς σου απολαυστικό brunch τις Κυριακές. Το brunch του έχει τέσσερις θεματικές για να επιλέξεις τις γεύσεις που προτιμάς: champagne, healthy, traditional meets bistrot & bistrot 55. Αν όμως προτιμάς κάτι πιο απλό και εκτός concept, προφανώς και η επιλογή είναι δική σου. Μην ξεχνάς πως την τελευταία Κυριακή κάθε μήνα το 1+1 στα brunches,“επιβάλλει” πολύ φαγητό και μεγάλη παρέα. Καλή απόλαυση!
(25212100) Ελευθερίας 55, παλιά Λεμεσός

 

 

Γλυκολέμονο
Από τα πιο αγαπημένα στέκια της Λεμεσού με ξεχωριστές γεύσεις και ιδιαίτερο, γουστόζικο περιβάλλον. Το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε και αυτό το brunch αν και μέχρι πρόσφατα σέρβιρε τα πρωινά του σαββατοκύριακου πλούσιο πρόγευμα. Το Γλυκολέμονο λοιπόν σου λέει… “μπράντσαρε” μαζί του και δεν θα το μετανιώσεις από τις 09.00 μέχρι τις 12.00.
(25761801) Ολυμπίων 25, Λεμεσός

 

Milk bar
Το γλυκύτατο Milk bar που διαθέτει καθημερινά all day breakfast επέστρεψε ανανεωμένο και ανακαινισμένο από τις 2 Νοεμβρίου. Το αγαπημένο στέκι φροντίζει να διαφοροποιείται σερβίροντάς σου brunch, που συμπεριλαμβάνει μεγάλη ποικιλία αβγών όπως scrambled, banedict, poached, royal, ψητά στο φούρνο και διάφορα άλλα. Σε ταξιδεύει μάλιστα στη Γαλλία, με ένα παραδοσιακό γαλλικό έδεσμα που ακούει στο όνομα croque-monsieur (για τους κυρίους), δηλαδή ψωμί με τυρί, χαμ και μπεσαμέλ, και croquemadame (για τις κυρίες) το οποίο είναι το ίδιο με το monsieur μόνο που έχει από πάνω τηγανητό αβγό. Οι προκλήσεις συνεχίζονται με υγιεινά εδέσματα όπως aloe Vera, γιαούρτι και γρανόλα. Επίσης με φρέσκους υγιεινούς χυμούς από τους οποίους ξεχωρίζουν οι green detox και morning glory. Δεν λείπουν παράλληλα τα σπιτικά γλυκά όπως carrot cake, Sweet Nadina και cheesecake.
(25354100) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 26

 

The Cookhouse
Από τις πιο αγαπημένες μας γωνιές στη Λεμεσό που σου την προτείνουμε να την ανακαλύψεις και να μυηθείς στον νόστιμο κόσμο της. Ίσως να έχεις ακούσει για το The brunch club, ένα brunch event που διοργανωνόταν τις Κυριακές σε διάφορα μαγαζιά. Αυτή η φιλοσοφία λοιπόν που συμπεριελάμβανε ένα ολιστικό brunch μενού με υγιεινά αλλά και αμαρτωλά αμερικάνικα εδέσματα απέκτησε από το δικό της χώρο στη Γλάδστωνος, από όπου σερβίρει όλη την εβδομάδα, από τις 07.30 μέχρι τις 19.30, πρόγευμα και γεύμα τύπου brunch. Ένα από τα hits του είναι το λιωμένο αβοκάντο πάνω σε rye bread και ομελέτα, ενώ ακαταμάχητα θεωρούνται τα αμερικανικά pancakes του με mascarpone, blueberries και maple syrup.
(99849513) Γλάδστωνος 112, κατ. 5


Dino Art Bistrot
Ένα πλούσιο brunch σε περιμένει εδώ με κρουασάν βουτύρου, φρυγανιές, toasted brioche, scrambled eggs, καπνιστό σολομό, ψημένο μπέικον και μούσλι με μέλι. Αν πάλι θες κάτι πιο “δυνατό”, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Άνοιξε τον κατάλογο και παράγγειλε ένα από τα πιάτα τού a la carte μενού που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν ως brunch επιλογές.
(25762030) Γλάδστωνος 137

 

Ousia
Οι Κυριακές στο Ousia αποκτούν μια άλλη ουσία, με τις γευστικές επιλογές του μαγαζιού να προεκτείνονται και σε λιχουδιές τύπου brunch. Το μενού διαθέτει κρουασάν, την ξακουστή brunch baguette η οποία "κρύβει" στο εσωτερικό της αβγό, μπέικον και λουκάνικο, ενώ η ομελέτα του συνοδεύεται από πατάτες και σαλάτα. Φυσικά, αν θες κάτι από το κανονικό μενού, κανείς δεν θα σου το αρνηθεί. Οι σαλάτες του άλλωστε είναι προκλητικές, το ίδιο και τα υπόλοιπα πιάτα του.
(25109040) Ειρήνης 14, Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close