Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου 2015
Την προσεχή Παρασκευή 28 Αυγούστου ανοίγει τις πύλες του το Nicosia Beer Fest, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Δήμο Λευκωσίας, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λευκωσίας και το Επιμελητήριο Λευκωσίας.
Πρόκειται πλέον για ένα θεσμό στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας, αφού κάθε χρόνο αγκαλιάζεται θερμά από χιλιάδες επισκέπτες που σπεύδουν να επισκεφθούν το Φεστιβάλ, όπου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διάφορα είδη μπύρας, πλούσια εδέσματα και να περάσουν μια ευχάριστη βραδιά με ζωντανή μουσική και τραγούδι από αξιόλογους καλλιτέχνες, ανέφερε ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, μιλώντας στη Διάσκεψη Τύπου.
Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει 6 μέρες, από τις 28 Αυγούστου μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου, από τις 7 μέχρι τις 12 το βράδυ στην Τάφρο Κωστάνζα και θα συμμετέχουν οι εταιρείες παραγωγής, εισαγωγής και διανομής μπύρας οι οποίες θα προσφέρουν είδη μπύρας από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες μαζί με την μπύρα τους θα μπορούν να απολαύσουν και ποικιλία εδεσμάτων. Το εισιτήριο είναι 6 ευρώ με ένα ποτήρι μπύρας δωρεάν.
Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα, αφού οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τραγούδια από διάφορα καλλιτεχνικά σχήματα.
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
28 Αυγούστου: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Κότσιρας και Κύπριοι καλλιτέχνες Τα…Ξύδια Ατελείωτα.
29 Αυγούστου: Ελεονόρα Ζουγανέλη και οι Κύπριοι καλλιτέχνες Prospectus.
30 Αυγούστου: Πάνος Μουζουράκης, Πέννυ Μπαλτατζή και Gadjo Dilo
31 Αυγούστου: Κώστας Μακεδόνας, Ελένη Πέτα και Τα…Ξύδια Ατελείωτα.
1 Σεπτεμβρίου: Κωστής Μαραβέγιας και οι Big Band Theory
2 Σεπτεμβρίου: Χρίστος Δάντης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Στέλιος Πατρίκιος
Πληρ. 96700020.
-
Τάφρος Κωστάντζα
28 Αυγούστου - 02 Σεπτεμβρίου 2015
Σχετικά
Το υπέροχο Christmas Market 2026 θα στηθεί και φέτος στη Λευκωσία
Η μεγαλύτερη και πιο μεγάλη σε διάρκεια γιορτινή αγορά της πόλης, ετοιμάζεται και φέτος στην πλατεία!
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου αυτή την εβδομάδα
Συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμά, κινηματογραφικά αφιερώματα και ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.
4 events στον Πρωταρά που αξίζει να βάλεις στο ημερολόγιό σου
Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που επιβεβαιώνουν πως η περιοχή έχει λόγους να την επισκεφθείς και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας δράσεις για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον
Θέατρο Σκιών στη Βάβλα: Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών & Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής»
Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Πάφιο.
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.
Πότε θα γίνει φέτος το προσκύνημα του Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος
Το χωριό ετοιμάζεται να βάλει τα γιορτινά του
Πέντε φθινοπωρινές εκδηλώσεις στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς
Από την παράδοση και το θέατρο μέχρι το Φεστιβάλ Αβοκάντο και τη μουσική, η περιοχή υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της Σελήνης, στο σημείο με την ωραιότερη (ίσως) θέα!
Στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, με κρασί και εδέσματα
Cinema και pizza σε μία υπέροχη παραλία
Ένα από τα events που θα μας κρατήσουν λίγο ακόμη σε καλοκαιρινό mood έρχεται στις 25 Σεπτεμβρίου, συνδυάζοντας κινηματογράφο, pizza και μια όμορφη βραδινή έξοδο.
30 σπουδαίες διεθνείς παραγωγές και δημιουργοί έρχονται το φθινόπωρο στην Κύπρο
Σημαντικοί καλλιτέχνες, διεθνείς παραγωγές, θέατρο, μουσική, όπερα και χορός συνθέτουν μια από τις πλουσιότερες πολιτιστικές ατζέντες της χρονιάς.
Ο «Δον Κιχώτης» ζωντανεύει σε ένα μεγαλειώδες μπαλέτο κάτω από τα αστέρια της Πάφου
Το Εθνικό Μπαλέτο της Σλοβενίας παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο την ολοκληρωμένη παραγωγή του διάσημου έργου, με φόντο το επιβλητικό Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.