Amathus Beach Hotel Limassol

Αυτό το κατάλυμα απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Αυτό το πολυτελές θέρετρο προσφέρει άμεση πρόσβαση στην παραλία της Μεσογείου, 3 εξωτερικές πισίνες, 1 εσωτερική πισίνα θαλασσινού νερού, 5 διαφορετικά εστιατόρια και σπα έκτασης 1.500 τετραγωνικών μέτρων. Σε όλους τους χώρους του καταλύματος παρέχεται δωρεάν WiFi.

Όλα τα δωμάτια είναι κομψά διακοσμημένα και περιλαμβάνουν μαρμάρινο μπάνιο με πολυτελή προϊόντα περιποίησης. Τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα, ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ σε όλα θα βρείτε επιτοίχια δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Στο μεγάλο σπα του Amathus Beach Hotel μπορείτε να απολαύσετε αναζωογονητικές περιποιήσεις σώματος και να χρησιμοποιήσετε τη σάουνα ή το υδρομασάζ.

Το Kalypso Restaurant σερβίρει μπουφέ πρωινού στη βεράντα του, με θέα στις πισίνες και στους κήπους. Για τα γεύματά σας, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Limanaki Fish Restaurant ή το Grill Room για εκλεκτά ψητά κρεατικά.

Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί μεγάλο γυμναστήριο με σύγχρονο εξοπλισμό και γυμναστές, ενώ στην παραλία μπορείτε να επιδοθείτε σε διάφορα θαλάσσια σπορ.

Στο ξενοδοχείο διατίθενται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και αρκετά καταστήματα. Το κατάλυμα απέχει 1χλμ. από τα ερείπια της Αρχαίας Αμαθούντας, 10 λεπτά οδικώς από τη Λεμεσό και 55χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Σχετικά Events

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close