1-2 July 2022
Eating News , Εστιατόρια

Ο κορυφαίος σεφ Alex Dilling έρχεται για δυο βραδιές στην Κύπρο

Συμπράττει μάλιστα με τον βραβευμένο σεφ τουAlasia Boutique Hotel, Χριστόδουλο Θεοφάνους

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2022

Το αστέρι της βρετανικής γαστρονομικής σκηνής θα μαγειρέψει τις δυο πρώτες μέρες του Ιουλίου μαζί με τον Χριστόδουλο Θεοφάνους, Σεφ της Χρονιάς 2020 στα Cyprus Eating Awards, στο εστιατόριο The Polo Restaurant του Alasia Boutique Hotel στη Λεμεσό. 

Πιο συγκεκριμένα, ο executive chef του The Polo Restaurant στη Λεμεσό, Χριστόδουλος Θεοφάνους, διοργανώνει ένα πολλά υποσχόμενο διήμερο, σηκώνοντας την αυλαία του Ιούλη στο νησί μας με δυο δείπνα, τα οποία θα έχουν το άγγιγμα του Alex Dilling, του Βρετανού σεφ που συζητήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο.

Η πορεία του στη μαγειρική είναι εντυπωσιακή, μια κι έκανε τα πρώτα του βήματα στη Νέα Υόρκη αρχικά στο -βραβευμένο τότε με δυο αστέρια Michelin- Adour υπό την επίβλεψη του Alain Ducasse και στη συνέχεια ως chef de cuisine στο Caviar Russe. Όταν επέστρεψε στην πατρίδα του συνεργάστηκε με την Helene Darroze στο διάστερο εστιατόριο της εντός του εμβληματικού ξενοδοχείου Connaught, ενώ αργότερα έκλεψε πολλές τις εντυπώσεις όταν απογείωσε γευστικά το The Greenhouse μέχρι και τη στιγμή που δυστυχώς έκλεισε. Αυτήν την περίοδο τον βρβαευμένο με 2 αστέρια Michelin τον βρίσκεις στον πρώτο εστιατόριο που δημιουύργησε, το οποίο μάλιστα φέρει και το όνομά του, στο ιστορικό Café Royal του Λονδίνου.

Οπότε ο ερχομός του στη Λεμεσό, έπειτα από πρόσκληση του Κύπριου σεφ για να μαγειρέψουν παρέα, φέρνει έναν καινούργιο γαστρονομικό αέρα στο νησί, "ραντίζοντας" την πρεμιέρα του μήνα με μπόλικη γκουρμέ χρυσόσκονη. 

Ειδικά για τις δύο βραδιές οι δύο σεφ θα δημιουργήσουν ένα μενού γευσιγνωσίας 9 πιάτων, το οποίο θα συνοδεύουν τα ιδανικά κρασιά. Την επιλογή των κρασιών θα κάνει ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 25332000 & E: reservations@alasiahotel.com.cy

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close