Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάρτι σε μία ονειρική αυλή με λουλούδια, δέντρα, μεζέδες και μουσική

Κλείσε το party σου σε μια ονειρεμένη αυλή

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024

Το Εν Τέχνο Καφενείο στεγάζεται σε ένα όμορφο σπίτι με παραδοσιακή κυπριακή αρχιτεκτονική, στο οποίο τροποποιήθηκε κατάλληλα ο χώρος ώστε να λειτουργεί ως μουσική σκηνή και μεζεδοπωλείο.

Καθώς ο καιρός «ανοίγει» και το καλοκαίρι-αν κάπως πρόωρα- είναι ήδη εδώ, ο εξωτερικός χώρος του Εν Τέχνο προετοιμάζεται εντατικά για να υποδεχτεί τις πρώτες καλοκαιρινές βραδιές. Η ονειρική αυλή του με τα λουλούδια, τα δέντρα και την ξύλινη βάρκα στην άκρη της, θυμίζει γραφικά νησιώτικα ταβερνάκια και σε μεταφέρει νοερά στα καλοκαιρινά κυκλαδίτικα βράδια!

Avli 1.jpg

Με χωρητικότητα έως και 150 άτομα, η γραφική αυλή, θεωρείται ιδανική για να διοργανώσετε το επόμενό σας party. Το μπαρ που δεσπόζει στην άκρη της αυλής, η δυνατότητα live μουσικής, οι γευστικοί μεζέδες και η δυνατότητα μπουφέ, συντείνουν στη δημιουργία ενός απόλυτα επιτυχημένου πάρτι το οποίο θα μείνει αξέχαστο σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας.

Στο «Εν τέχνο» σερβίρουν παραδοσιακό κυπριακό μεζέ, προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές σε κάποια συγκεκριμένα πιάτα. Τα περισσότερα υλικά –φρούτα και λαχανικά- τα προμηθεύονται από κύπριους παραγωγούς έτσι ώστε να είναι πάντα φρέσκα.

Party 1.jpg

Στο μενού θα βρείτε μεταξύ άλλων σουβλάκι κοτόπουλο και χοιρινό, σεφταλιές, παραδοσιακό κολοκάσι κυπριακό που μαγειρεύεται για ώρες στον φούρνο (το λατρεύουν οι vegetarian) χαλούμι μανιτάρια, συκωτάκι αρνίσιο, τσιπς πατάτες τηγανητές, παστουρμάς, φτερούγες σχάρας, φιλετάκια χοιρινά και κεφαλάκι αρνίσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Εν τέχνο» είναι φημισμένο για τα επιτυχημένα live που διοργανώνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Party 2.jpg

Ο Λούκας και η Λουκία γνωρίζουν πολύ καλά τη συνταγή για μια άκρως επιτυχημένη και διασκεδαστική βραδιά. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ημερομηνία και να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 97 614904.

Souvlakia.jpg

cheers.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close