Guide

Πρώτες εικόνες από το νέο Spa και το Fitness & Wellness του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia

Το σύγχρονο, υψηλής αισθητικής spa θα αποτελεί ένα καταφύγιο χαλάρωσης και φροντίδας

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2024

Καθώς οι εργασίες στο μοναδικό lifestyle προορισμό της κυπριακής πρωτεύουσας, The Landmark Nicosia, προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς, η MHV παρουσιάζει τις πρώτες εικόνες του νέου spa και των εσωτερικών εγκαταστάσεων ευεξίας του ξενοδοχείου The Landmark Nicosia, που αναμένεται να επαναλειτουργήσει ως μέλος της Autograph Collection της Marriott.

The Landmark Nicosia Autograph Collection - Indoor Pool.jpg

To interior design του θρυλικού ξενοδοχείου έχει αναλάβει το διεθνώς φημισμένο, ολλανδικό creative studio D/DOCK, σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο του Ηρακλή Παπαχρίστου. Προσεγγίζοντας με σύγχρονη ματιά την κυπριακή παράδοση και την ιστορική κληρονομιά του ξενοδοχείου, οι νέοι χώροι υπερβαίνουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική, προάγοντας την υγεία και την ολιστική ευεξία και αποτυπώνοντας τον μοναδικό, αυθεντικό και συνάμα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του The Landmark Nicosia, Autograph Collection.

Το σύγχρονο, υψηλής αισθητικής spa θα αποτελεί ένα καταφύγιο χαλάρωσης και φροντίδας, επικεντρωμένο στην παροχή μιας μεγάλης γκάμας θεραπειών από έμπειρους therapists, με επτά δωμάτια θεραπείας, ένα δωμάτιο αποκλειστικά για Thai μασάζ, ένα δωμάτιο χαλάρωσης και wellness centre.

The Landmark Nicosia Autograph Collection - Relaxation Area.jpg

Εδώ, οι γήινοι τόνοι συναντούν τον κρυφό φωτισμό για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα που αποπνέει ηρεμία. Υψηλής ποιότητας υλικά, συνομιλούν με γοητευτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες και μοντέρνα έπιπλα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον μίνιμαλ πολυτέλειας.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις fitness και wellness συμπληρώνονται από μία εσωτερική πισίνα 75 τ.μ., το Juice bar, τα 250 τ.μ. του πλήρως εξοπλισμένου γυμναστηρίου και την αίθουσα Yoga, Pilates που θα είναι στη διάθεση όσων αναζητούν τόνωση και εκγύμναση. Η παρακείμενη ζώνη wellness περιλαμβάνει σάουνα, steam bath, δωμάτιο με cold tub, σιντριβάνι πάγου, experience showers και χώρο χαλάρωσης.

The Landmark Nicosia Autograph Collection - Spa Treatment Room.jpg

Και εδώ, η μοντέρνα σχεδίαση και τα υλικά υψηλής ποιότητας, από τον ασβεστόλιθο και το μαύρο μάρμαρο έως τα πλακάκια με εφέ δαντέλας και τα ξύλινα πάνελ, συνεργάζονται αρμονικά για να συνθέσουν έναν θελκτικό χώρο, που υπηρετεί ιδανικά και δυναμικά τις ανάγκες fitness και wellness των επισκεπτών.

Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection θα διαθέτει, επίσης, εξωτερικές πισίνες και γήπεδα τένις, padel, signature pool bar, φημισμένα εστιατόρια και high-end καταστήματα με designer brands, προσφέροντας στους κατοίκους της Λευκωσίας και στους επισκέπτες της πόλης έναν ολοκληρωμένο προορισμό ευεξίας, ευζωίας και πολυτελούς lifestyle για κάθε εποχή.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close