9-15 December 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Eternals

H νέα ταινία των Marvel Studios σε σκηνοθεσίαChloé Zhao με ένα all-star cast!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Νοεμβρίου 2021

Η ταινία “Eternals" των Marvel Studios καλωσορίζει μια ενθουσιώδη νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU, τους αρχαίους εξωγήινους που ζούσαν στη Γη μυστικά για χιλιάδες χρόνια. Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας "Avengers: Endgame", μια απροσδόκητη τραγωδία τους αναγκάζει να επανενωθούν εναντίον των πιο αρχαίων εχθρών της ανθρωπότητας, των Deviants.

Στην ταινία της βραβευμένης με Όσκαρ Chloé Zhao ("Nomadland") πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαίρετων ηθοποιών όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και σοφής Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Ο Kit Harington ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

Αν και οι πρώτες αντιδράσεις από το κοινό ήταν πολύ θετικές, ωστόσο οι κριτικοί είχαν μία πολύ διαφορετική άποψη. 

Το "Eternals" είναι η πρώτη μετά από 25 ταινίες της Marvel η οποία αποκτά το χαρακτηρισμό rotten, στα Rotten Tomatoes. Μέχρι στιγμής η ταινία βρίσκεται στο 55% θετικών κριτικών κάνοντας τη την πρώτη ταινία των Marvel Studios η οποία πέφτει κάτω από το όριο του 60%. Για την ιστορία, οι δυο χειρότερες, κριτικά πάντα, ταινίες της Marvel, το "Thor: The Dark World" και "The Incredible Hulk" έχουν τον χαρακτηρισμό fresh με σκορ 66% και 67% αντίστοιχα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η ταινία της Chloé Zhao δεν είναι καλή! 

 

 

Καθ 19.05

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close