14-20 October 2021
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Dragon Rider

Μια διασκεδαστική και γεμάτη ενέργεια ταινία κινουμένων σχεδίων με οικολογικό μήνυμα

Δημοσιεύτηκε στις 01 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Firedrake (ή Ψευτοφωτιάς), ένας νεαρός ασημένιος δράκος έχει μπουχτίσει να κρύβεται και θέλει να δείξει στην παλαιότερη γενιά ότι είναι αληθινός γενναίος δράκος.

Όταν οι άνθρωποι προχωρούν τα σχέδιά τους να καταστρέψουν το τελευταίο καταφύγιο της οικογένειας του, ο Firedrake ξεκινάει κρυφά ένα επικό ταξίδι με τη σκιουρίνα Sorrel. Σκοπός του είναι να βρει την "Ακρη του Ουρανού", ένα μυστικό παράδεισο για δράκους κάπου στα Ιμαλάια.

Στην πορεία τους θα συναντήσουν τον νεαρό Ben (Freddie Highmore) που ισχυρίζεται ότι είναι δρακοκαβαλάρης. Ενώ ο Ben και ο ασημένιος δράκος γίνονται φίλοι, η Sorrel είναι επιφυλακτική και προσπαθεί να ξεφορτωθεί το αγόρι με κάθε ευκαιρία. Όμως οι τρεις τους θα πρέπει να συνεργαστούν, γιατί τους κυνηγάει ο Nettlebrand (ή Χρυσοκέφαλος), το δημιούργημα ενός αλχημιστή με αποστολή να καταβροχθίσει κάθε δράκο στη Γη.

Βασισμένο στο βιβλίο της διεθνώς αναγνωρισμένης Κορνέλια Φούνκε, το "Dragon Rider" είναι μία διασκεδαστική και γεμάτη ενέργεια ταινία κινουμένων σχεδίων με οικολογικό μήνυμα. Κάποτε οι δράκοι ζούσαν αρμονικά με τους ανθρώπους, μέχρι που άρχισαν να τους κυνηγούν. Τώρα κρύβονται σε ένα τροπικό δάσος, όμως η αποψίλωση τους απειλεί. Είναι στο χέρι μιας παράξενης και ξεκαρδιστικής παρέας να σώσει τους δράκους από σίγουρη εξαφάνιση. Μία μαγική και αισιόδοξη ταινία για τη φιλία, μία ευφάνταστη περιπέτεια για τη δύναμη που όλοι κρύβουμε μέσα μας. 

Η ταινία θα προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

 


 

 

Kαθ 17.00

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close