7 December 2019
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Φωταγώγηση για το πιο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης!

Πάμε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2019

Τα Χριστούγεννα αποτελούν αναμφισβήτητα την πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου, και τι καλύτερο από το να ξεκινήσει αυτή η εορταστική περίοδος με το φωτισμό του πιο δημοφιλούς χριστουγεννιάτικου δέντρου της Λεμεσού ύψους 12 μέτρων!

Επισκεφθείτε τη πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 στις 16:00, και ζήστε την μοναδική εμπειρία της μαγείας των Χριστουγέννων με τη φωταγώγηση του Έργου πάνω στη θάλασσα!

Παράλληλα με την τελετή φωταγώγησης, που θα σημάνει την απαρχή των φετινών  εκδηλώσεων “Χριστούγεννα πάνω στη Θάλασσα”, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, πληθώρα διασκεδαστικών δραστηριοτήτων.

Ένα διαδραστικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα από το κέντρο τεχνών IPH House of Arts, ενώ τη βραδιά θα «ντύσει» μουσικά η χορωδία του Limassol Theatre Arts School, ο GEON και η Κατερίνα Καμπανέλλη με κάλαντα και γιορτινά τραγούδια που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Σε αυτή την εορταστική ατμόσφαιρα, την οποία θα μεταδίδει ζωντανά ο ραδιοφωνικός σταθμός Κανάλι 6 από τις 16:00 μέχρι τις 18:00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν το Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο Funraising, σε μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά στην Πλατεία, όπου θα διατίθενται προς πώληση κάθε λογής χειροποίητα αντικείμενα και εδέσματα. Από την εκδήλωση δεν θα λείπει φυσικά, ο Άγιος Βασίλης, ο οποίος θα μοιράζει τα δώρα και την αγάπη του στα παιδιά μέχρι τις 20:00.

Τη φετινή επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου θα σηματοδοτήσει ο Δήμαρχος Λεμεσού, κύριος Νίκος Νικολαΐδης, ανάβοντας τα γιορτινά φώτα της Μαρίνας Λεμεσού.

Ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising διοργανώνει επίσης, για 10η συνεχόμενη χρονιά, το «Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη» στις 7 και 8 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν τον Σύνδεσμο συμμετέχοντας σε διάφορες xριστουγενιάτικες θεματικές τέχνες και χειροτεχνίες, θεατρικά και μουσικά εργαστήρια και αγοράζοντας ποικιλία νόστιμων χριστουγεννιάτικων γλυκών και εδεσμάτων που θα είναι διαθέσιμα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού www.limassolmarina.com ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close