3-9 June 2019
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τι θα δοκιμάσουμε στο 1ο Coffee Week που ανοίγει σήμερα τις πόρτες του

Αυτό είναι (από σήμερα)το απόλυτο meeting point για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο!

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2019

Το 1ο Nespresso Coffee Week στην Κύπρο ανοίγει τις πύλες του από τις 3 μέχρι τις 9 Iουνίου στο Colors Cafe του Four Seasons Hotel, έτοιμο να υποδεχτεί τους εραστές του καλού καφέ!

Tην Εβδομάδα Καφέ υπογραφεί η Nespresso, η κορυφαία εταιρεία καφέ που διατηρεί συνεργασίες με τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, η οποία μας υπόσχεται 7 μέρες γεμάτες μοναδικές γεύσεις και αρώματα καφέ.

Ένα συλλεκτικό μενού
Τιμώντας μία συνεργασία που μετρά 10 χρόνια, η Nespresso και το ξενοδοχείο Four Seasons δημιουργούν για μία εβδομάδα ένα συλλεκτικό μενού συνταγών καφέ που θα προσφέρονται στο Colors Cafe του ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, από τις 3 έως τις 9 Ιουνίου, οι ένοικοι και επισκέπτες του ξενοδοχείου θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν στο Colors Cafe τη μόνιμη σειρά Εκλεκτών Ποικιλιών της Nespresso μέσα από πρωτότυπες ζεστές και κρύες συνταγές καφέ και απολαυστικά Nespresso - based cocktails που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τη διοργάνωση.

Δοκίμασε το ζεστό Ruby Mocha φτιαγμένο με Indonesian Espresso και τη διάσημη ροζ σοκολάτα, ή το απόλυτα δροσερό Colors Iced Americano με το βελούδινη γεύση και το απαλό άρωμα. Στο συλλεκτικό αυτό μενού θα βρεις και κοκτέιλ φτιαγμέναμε καφέ, όπως το Espresso Summer και το Espresso Royal. 

Όχι, δεν είναι μόνο αυτές οι επιλογές στο μενού, γι' αυτό σε προ(σ)καλούμε τις ανακαλύψεις όλες, στο Nespresso Coffee Week. 

Όσον αφορά στο περιβάλον, την κομψότητα που αποπνέει, τη θέα που γαληνεύει και την ατμόσφαιρα του εντυπωσιακού Colors Cafe, αποτελεί εξίσου δελεαστική επιλογή όσο και ο καφές! 

Ένα μοναδικό δείπνο
Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Καφέ, θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου ένα ξεχωριστό δείπνο με άρωμα καφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Vivaldi by Mavrommatis, όπου το κοινό θα απολαύσει πιάτα υψηλής γαστρονομίας με πρωταγωνιστή τον καφέ Nespresso από τον Executive Chef του Four Seasons και Ambassador Chef της Nespresso στην Κύπρο, Πανίκο Χατζηττοφή. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις για το δείπνο μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο ξενοδοχείο Four Seasons στο τηλέφωνο 25858000.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close