1 July 2019
Μουσική , Συναυλίες & Events

Νέα ημερομηνία για τη μεγάλη συναυλία με Μαρινέλλα, Μακεδόνα, Παπαρίζου και Αδάμου

H πιο πετυχημένη μουσική παράσταση της Ελλάδας, έρχεται (τελικά) Κύπρο σε νέα ημερομηνία και τοποθεσία

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου 2019

Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη αρχικά για τις 10 Μαΐου στη Λευκωσία και αναβλήθηκε, ανακοίνωσε νέα ημερομηνία και νέα τοποθεσία. 

Σημείωσε: Δευτέρα 1η Ιουλίου - Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο. Στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

'Οταν οι παρέες είναι δυνατές τότε οι συνεργασίες είναι ξεχωριστές , μοναδικές , ανεπανάληπτές .

H ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, συναντά τον ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ, την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ. Μαζί τους συμπράττει κι ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, και δημιουργείται ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών με διαφορετικούς μουσικούς ήχους, με κοινό στόχο πάντα την ψυχαγωγία του κοινού.

Τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, που ξεκινά τις φετινές της εμφανίσεις από την ιδιαίτερή της πατρίδα. Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια , με την σαρωτική παρουσία της, είναι ένα σύμβολο δύναμης, θέλησης και δημιουργίας και αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για τις νεότερες γενιές. Μέσα από μια μεγάλη διαδρομή που ξεπερνά τις εξι δεκαετίες, διαγράφεται το σημαντικό έργο και η ουσιαστική της προσφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες.

Στα 30 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών ,πάντα με ήθος ,συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλά στις αποσκευές του δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια.

Η ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ ξεκινώντας τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην μουσική σε πολύ νεαρή ηλικία, έχει καταφέρει, με προσεκτικές επιλογές, να ξεχωρίσει στον χώρο του μουσικού θεάματος και του θεάτρου. Ηδη μετράει αρκετές επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους σε κλασικά musical.

Την παράσταση συμπληρώνει με τη μοναδική παρουσία της η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, η number one diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία. Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διεθνή ονόματα, ενώ τον Απρίλιο του 2019 θα κλείσει 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη δισκογραφία, τα τραγούδια της μετράνε εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές στο You Tube, οι δίσκοι της εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις παγκοσμίως ενώ κατά καιρούς έχει κατακτήσεις με τις επιτυχίες της τα charts πολλών Ευρωπαϊκών χωρών.

Ώρα έναρξης : 21.00 μ.μ.

Προπώληση : www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα ACS Courier

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close