6-9 May 2019
Things to Do , Προσεχώς

Το "La Case De Papel" έρχεται Κύπρο για πρώτη φορά

"La Casa De Papel" έρχονται για πρώτη φορά στην Κύπρο από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2019

Ένα γεγονός που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο! Δημιουργοί της πασίγνωστης σειράς “La Case De Papel”, που καθήλωσε πέραν τον 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών παγκοσμίως, θα βρίσκονται στην Κύπρο.

Στo πλαίσιo της διεξαγωγής του 5ου International Motion Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 μέχρι και τις 9 Μαΐου 2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και στην Λεβέντειο Πινακοθήκη, θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στην Κύπρο, δημιουργοί της πασίγνωστης σειράς.

Συγκεκριμένα θα έχουμε τη μεγάλη χαρά να γνωρίσουμε δύο από τους κύριους συντελεστές της σειράς που δεν είναι άλλοι από τους Javier Urosas, σχεδιαστή και σκηνοθέτη και την Fina Martinez, παραγωγό των τίτλων της σειράς.

Είναι πολύ σημαντικό ν’ αναφέρουμε ότι, οι δύο αυτοί συντελεστές είναι και οι επίσημοι ομιλητές του 5ου Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης, Κύπρου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Στο Φεστιβάλ περιλαμβάνονται:
4 Εργαστήρια / 15 ομιλίες / προβολή 213 ταινιών / 56 χώρες / 40 υποψηφιότητες/ 2 εκθέσεις

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγουμένων 4 διοργανώσεων (2012, 2013, 2015, 2017), το Τμήμα Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κίνησης – IMF 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 και 9 Μαΐου 2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και στη Λεβέντειο Πινακοθήκη. Το φεστιβάλ είναι το πρώτο στο είδος του τόσο στην Κύπρο, την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και τη Μέση Ανατολή. Το IMF έχει ως στόχο να ανοίξει ένα φόρουμ για την παρουσίαση της πιο σύγχρονης και δημιουργικής δουλειάς στον κόσμο της κίνησης, και έτσι να συσταθεί ως το πρωτοποριακό φεστιβάλ που προωθεί καινοτόμες και πρωτοποριακές εργασίες.

Διανύοντας την πέμπτη διοργάνωσή του φέτος, το IMF έχει καθιερωθεί πλέον ως η πλατφόρμα για την προβολή καινοτόμων βίντεο κινούμενης εικόνας που εκτείνονται από κινούμενα γραφικά, δισδιάστατα και τρισδιάστατα κινούμενα σχεδία, video art και ταινίες μικρού μήκους. Η ανάδειξη καινοτόμων και πρωτοποριακών προσεγγίσεων στον τομέα της κινούμενης εικόνας και βίντεο, πειραματικές τεχνικές και δημιουργικές προσεγγίσεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, κοινωνικά, πολιτιστικά, οικονομικά και πολιτικά, η σύγκλιση επιστήμης, φαντασίας και τέχνης κατάφερε να διακριθεί για τρις φορές από το European Festival Association με την διάκριση EFFE.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.motionfestivalcyprus.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close