8 March 2019
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

9ο Φιλανθρωπικό Vienna Ball Κύπρου

Το Vienna Ball Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Λευκωσία το 2010, είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός σε διεθνές επίπεδο

Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2019

Η Σχολή Επαγγελματικού Καλλιτεχνικού Χορού ‘Fly-in-Dance’, με την υποστήριξη της Βιέννης και της Αυστριακής Πρεσβείας στην Κύπρο, σας προσκαλεί στο 9ο Φιλανθρωπικό Vienna Ball, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2019 στο Ξενοδοχείο Hilton Cyprus, στη Λευκωσία, από τις 19.00 έως τις 2.00 π.μ. Η φετινή διοργάνωση συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, οπότε το 9ο Vienna Ball είναι εμπνευσμένο και αφιερωμένο στον εορτασμό των πολλών επιτευγμάτων των γυναικών.

Κάθε χρόνο, τα έσοδα του φιλανθρωπικού χορού διατίθενται σε συνδέσμους που έχουν να κάνουν με παιδιά με ειδικές ανάγκες. Έτσι και φέτος, για να συνεχιστεί αυτή η παράδοση, όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ίδρυμα Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν ότι τα Vienna Balls είναι μόνο για τους ελίτ και ότι απαιτείται προσωπική πρόσκληση. Αντιθέτως, τα Vienna Balls καλωσορίζουν όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από την κοινωνική ή επαγγελματική τους κατάσταση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα εισιτήριο, να ακολουθήσετε τον ενδυματολογικό κώδικα και να απολαύσετε το χορό με την ξεχωριστή γιορταστική ατμόσφαιρά του!

Το Vienna Ball Κύπρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Λευκωσία το 2010, είναι ένα σημαντικό πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός σε διεθνές επίπεδο. Κάθε χρόνο καλωσορίζουμε σεβαστούς επιχειρηματίες, πολιτικούς, διπλωμάτες και εκπροσώπους από πολλές διαφορετικές χώρες. Η κεφάτη ατμόσφαιρα του χορού δημιουργεί ένα τέλειο περιβάλλον για τους καλεσμένους μας να γνωριστούν μεταξύ τους.

Για περισσότερο από 8 χρόνια, η διοργάνωση αυτή αποτελεί μια εξαιρετική πλατφόρμα για ανεπίσημες επιχειρηματικές συναντήσεις που συχνά οδηγούν σε νέα κοινά επιχειρηματικά σχέδια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Vienna Ball Κύπρου λαμβάνει ενεργό υποστήριξη από επιχειρηματικές κοινότητες από όλο τον κόσμο.

Όπως επιβάλλει και η παράδοση, το Vienna Ball 2019 θα προσφέρει καταπληκτική ζωντανή ψυχαγωγία. Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με τον Αξιόλογο Μαέστρο Πέτρο Στυλιανού, ο Βαρύτονος Michael Gavrillove, οι χορευτές μπαλέτου Ekaterina Alaieva από την Ουκρανία​​​​​​ και Anton Maltsev από τη Ρωσία, δημοφιλείς χοροί και μαθήματα master classes από την Καλλιτέχνη Μπαλέτου, Χορογράφο και Διευθύντρια της Επιτροπής του Vienna Ball Κύπρου, Tatiana Zenevich, το εορταστικό δείπνο υπό το φως των κεριών και τα δώρα από τον Δήμαρχο της Βιέννης, είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία του προγράμματος.

Το Vienna Ball 2019 θα σας ταξιδέψει στο χρόνο και θα σας προσφέρει μια πραγματική περιπέτεια με νέες γνωριμίες και απίστευτες ανακαλύψεις καθώς και μια ρομαντική βραδιά με αξέχαστες εμπειρίες. Το Vienna Ball αποτελεί επίσης και το «βάπτισμα του πυρός» για κάποιους νεαρούς και νεαρές. Για τρεις μήνες, οι πρωτοεμφανιζόμενοι χορευτές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ειδική τάξη για να μάθουν και να εξασκήσουν το ballroom dance και τους κανόνες συμπεριφοράς του, από τη χορεύτρια μπαλέτου και διευθύντρια της Επιτροπής του Vienna Ball Κύπρου Tatiana Zenevich, στη Σχολή Επαγγελματικού Καλλιτεχνικού Χορού ‘Fly-in-Dance’ (Λευκωσία). Παραδοσιακά, οι πρωτοεμφανιζόμενοι χορευτές συμμετέχουν στην Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης με τον Πολονικό χορό. Λίγο αργότερα, ο ρυθμός τριών τετάρτων των βαλς συμπληρώνεται με σύγχρονους ήχους, προσφέροντας ευχάριστο χορό για κάθε γούστο.

Πρόγραμμα 9ου Φιλανθρωπικουύ Vienna Ball Κύπρου (8 Μαρτίου 2019)
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει την Τελετή Έναρξης του Χορού από τα Ζευγάρια Πρωτοεμφανιζόμενων Χορευτών, την Ορχήστρα, το Gala Dinner, πολλές χορευτικές παραστάσεις και μαθήματα χορού master classes για τους καλεσμένους.

19.00    Άφιξη των καλεσμένων. Δεξίωση Υποδοχής με Σαμπάνια

20.30    Άνοιγμα του Χορού από τους Πωτοεμφανιζόμενους Χορευτές “Polonaise” (Karl Ziehrer)

20.40    Αναγγελία των Εκλεκτών Προσκεκλημένων και των Χορηγών

20.45    Καλωσόρισμα στο 9ο Vienna Ball και Χαιρετισμός από την Εξοχότατη Δρ. Eva Maria Ziegler, Πρέσβη της Αυστρίας στην Κύπρο

20.50    Ball Dances σε Βαλς (J. Strauss), Πόλκα, Καντρίλια και Gallop από τα ζευγάρια Πρωτοεμφανιζόμενων Χορευτών. Χορογραφίες της Tatiana Zenevich, Διευθυντριας της Επιτροπής του Vienna Ball Κύπρου και της Σχολής Επαγγελματικού Καλλιτεχνικού Χορού ‘Fly-in-Dance’

21.00    Μουσική από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και τον Αξιόλογο Μαέστρο Πέτρο Στυλιανού

21.15    "Alles Waltz" – Η πίστα είναι ανοιχτή για όλους τους καλεσμένους
    Παραστάσεις από το Βαρύτονο Michael Gavrillove και την Artist of Ballet Ekaterina Alaieva από την Ουκρανία. 
    Ένα Αυθεντικό Είδος Χορού από τον καλλιτέχνη Marino Csatari από την Ελλάδα.

21.30    Gala Dinner

22.00    Μαθήματα χορού Master Class με τη συμμετοχή των καλεσμένων

23.30    Επιλογή Βασιλιά και Βασίλισσας

00.00    Ζωντανή μουσική από το International Jazz Band και τον Τενόρο Darian Alen Ray

02.00    Λήξη της Διοργάνωσης


Εισιτήρια για το Vienna Ball 2019
Exclusive Ticket (€250)  Πρώτη Κεντρική Σειρά (Θέα στη Σκηνή), Gala Dinner (6-8 άτομα/τραπέζι), Απεριόριστο Ποτό

VIP + Ticket
(€150)    Πρώτη Σειρά (Θέα στη Σκηνή), Gala Dinner (6-8 άτομα/τραπέζι), Απεριόριστο Ποτό

VIP Ticket
(€100)    Δεύτερη-Τέταρτη Σειρά, Gala Dinner (6-8 άτομα/τραπέζι), Απεριόριστο Ποτό

Cocktail Ticket
(€60)    Τρίτη-Έκτη Σειρά, Κοκτέιλ (8-10 άτομα/τραπέζι), Περιορισμένο Ποτό

Entrance Ticket
(€30)    Πίσω Σειρές, Δύο Ποτήρια Σαμπάνια
Θα δοθούν ξεχωριστά δώρα από τη Βιέννη σε όλες τις Κυρίες, για την Ημέρα της Γυναίκας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς, για τη στήριξη του Ιδρύματος για Παιδιά με Ειδικές Ανάγκες. Κάθε εισφορά σας θα συμβάλει στο Φιλανθρωπικό μας Έργο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγορά εισιτηρίων και/ή τις εισφορές, μπορείτε να επικοινωνείτε στα:
97-810011 (Ελληνικά), 97-810022 (Αγγλικά), 97-810033 (Ρωσικά).
Ενδυματολογικός Κώδικας: Μακρύ βραδινό φόρεμα ή φόρεμα χωρού, φράκο, σμόκιν ή στολή χορού
Διοργανωτές: Fly-in-dance (Vienna Ball) / www.viennaball-cyprus.com  
www.facebook.com/ViennaBallCY

19.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close