28 February-6 March 2019
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Cold Pursuit

Μετά τα ρατσιστικά σχόλια που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, ο Liam Neeson πρωταγωνιστεί σε μία ακόμα ταινία δράσης που σίγουρα πολλοί Αφροαμερικανοί πολίτες θα της γυρίσουν την πλάτη

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2019

Καλώς ήρθατε στην πόλη Kehoe.

H θερμοκρασία είναι 10 βαθμοί υπό το μηδέν και συνεχώς κατεβαίνει σε αυτό το γκλαμουράτο χειμερινό θέρετρο στα Βραχώδη Όρη. Η τοπική Αστυνομία συνήθως δεν έχει δουλειά μέχρι την ημέρα που ο γιος του Nels Coxman,  ενός ταπεινού οδηγού εκχιονιστικού μηχανήματος του δήμου, δολοφονείται ύστερα από εντολή του “Viking”, του τοπικού Βαρόνου  των ναρκωτικών.

Οργισμένος και εξοπλισμένος με βαριά μηχανήματα ο Nels αποφασίζει να εξολοθρεύσει το καρτέλ ξεπαστρεύοντας ένα, ένα τα μέλη του, αλλά το μόνο που γνωρίζει από φόνους είναι ό,τι έχει διαβάσει από αστυνομικά μυθιστορήματα. Καθώς τα πτώματα στοιβάζονται, ένας πόλεμος ξεσπά μεταξύ του Βαρόνου των ναρκωτικών “Viking” και του Αρχιμαφιόζου “ White Bull” και οι πλαγιές της μικρής πόλης από ολόλευκες βάφονται κόκκινες. 

Στην ταινία δράσης "Cold Pursuit" του Hans Petter Moland, o Liam Neeson ενσαρκώνει έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του, υποδυόμενος ένα σκληροτράχηλο άντρα που θέλει να πάρει εκδίκηση και να καθαρίσει τους δρόμους από το χιόνι και τους γκάνγκστερς. 

Δύσκολη περίοδος για τον Χολιγουντιανό σταρ, αφού η εκδήλωση στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας στην Νέα Υόρκη ακυρώθηκε, λόγω της πρόσφατης συνέντευξής του ηθοποιού στην οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για μια επιθυμία του να "σκοτώσει" έναν μαύρο για να εκδικηθεί για τον βιασμό που υπέστη ένα οικείο του πρόσωπο.

Οι παραπάνω δηλώσεις του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ο ίδιος με νέες δηλώσεις του υποστήριξε: "Δεν είμαι ρατσιστής. Αυτό έγινε πριν από 40 χρόνια. Ήταν ένας αυθόρμητος θυμός. Προσπαθούσα να υπερασπιστώ την τιμή μίας φίλης που αγαπούσα πολύ".

Καθ 22.15

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close