14 December 2018
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Κάλτσα Αγάπης (και φέτος) για όλα τα παιδάκια της Κύπρου

Κάλτσα Αγάπης… θεσμός για το Ράδιο Πρώτο και τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς μας, διοργανώνουμε και στηρίζουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά το θεσμό της «Κάλτσας Αγάπης».

Πέντε χρόνια τώρα προσφέρουμε αγάπη σε όλα τα παιδιά που το χρειάζονται και μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης για να μεταφέρουμε το αληθινό πνεύμα των εορτών. Άλλωστε, ποια είναι η έννοια των Χριστουγέννων αν δεν είναι η προσφορά, η αγάπη και τα παιδικά χαμόγελα;  

Η Κάλτσα Αγάπης κάνει αρχή με ένα ταυτόχρονο Live Link που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη Λεμεσό (Κάψαλος) και στην Πάφο, από τις 14:00 μέχρι τις 16:00 στηρίζοντας το ίδρυμα Hope for Children CRC Policy Center και το ίδρυμα Funraising Association.

Την Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018, θα κορυφωθεί η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης με ακόμη ένα Live Link που θα γίνει στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΕΓΚΩΜΗΣ στη Λευκωσία στηρίζοντας τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό από τις 14:00 μέχρι τις 16:00. 

Όλοι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο και οι Υπεραγορές Αλφαμέγα θα είναι εκεί για να προσφέρουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, και να ενημερώσουν για το πώς μπορεί ο κόσμος να συνεισφέρει στην ενέργεια αυτή. 

Τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην επαρχία Λευκωσίας (Έγκωμη / Ακρόπολη / Δευτερά / Λατσιά / Λακατάμια) θα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στην επαρχία Λάρνακας και Πάφου (Λάρνακα Κεντρικό / Λάρνακα Καμάρες / Κίτι / Σκαρίνου & Πάφο) θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για το Hope For Children CRC Policy Center και στην επαρχία Λεμεσού (Λινόπετρα / Κάψαλος / Κολόσσι) θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για το φιλανθρωπικό σύνδεσμο Funraising. 
 
Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συλλέγονται από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, μέχρι την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, σε όλες τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στο χώρο των υπεραγορών θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα κουτιά όπου θα μπορεί ο καθένας διαλέγοντας από τα είδη που υπάρχουν στη λίστα να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Η κάθε πόλη θα έχει την λίστα του ιδρύματος που της αναλογεί με τα προϊόντα που θα συλλέγει. 

Μπορείτε να ζητήσετε τη λίστα με τα προϊόντα που έχει ανάγκη το κάθε ίδρυμα από τα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. 

14.00-16.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close