10-16 January 2019
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Creed II

Sylvester Stallone και Michael B. Jordan επιστρέφουν στο σίκουελ της δημοφιλούς ταινίας του 2016

Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018

Το 2016, ο Ryan Coogler σκηνοθέτησε την ταινία 'Creed' με τον Michael B. Jordan να υποδύεται το ρόλο το Adonis Johnson, ο οποίος δεν γνώρισε ποτέ τον διάσημο πατέρα του, τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βαρέων Βαρών, Apollo Creed.

Χωρίς αμφιβολία πως το μποξ τρέχει στις φλέβες του, αποφασίζει να πάει στην Φιλαδέλφεια, τόπο του θρυλικού αγώνα του πατέρα του με τον σκληρό, πρωτοεμφανιζόμενο τότε μποξέρ, Rocky Balboa, για να του ζητήσει να γίνει ο προπονητής του.

Η ταινία του Coogler εισέπραξε πολύ θετικές κριτικές και χάρισε στον Sylvester Stallone τη Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου σε Δράμα για την σπουδαία ερμηνεία του. Δύο χρόνια μετά, ο Steven Caple Jr. παίρνει τη σκυτάλη της σκηνοθεσίας από τον Ryan Coogler και παρουσιάζει το σίκουελ του φιλμ που φέρει τον τίτλο 'Creed II'.

Η ζωή έχει γίνει ένας διαρκής αγώνας ισορροπίας για τον Adonis Johnson. Εν μέσω προσωπικών υποχρεώσεων και προπόνησης για τον επόμενο μεγάλο αγώνα του, βρίσκεται απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του: αυτή τη φορά θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο ρινγκ έναν αντίπαλο που προέρχεται από το οικογενειακό του περιβάλλον. Ο Rocky Balboa βρίσκεται στο πλευρό του και μαζί θα αντιμετωπίσουν το κοινό τους παρελθόν, θ’ αναρωτηθούν για εκείνα που αξίζει να αγωνίζεται κανείς και θ’ ανακαλύψουν ότι τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την οικογένεια.

Στο 'Creed II' το κοινό θ’ ανακαλύψει ξανά όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν κάποιο πρωταθλητή και θα θυμηθεί ότι ανεξάρτητα από τον προορισμό, κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.

 

Καθ 22.30

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close