4-5 October 2018
Μουσική , Συναυλίες & Events

11 σπουδαίοι ερμηνευτές τιμούν τον Μάριο Τόκα με 2 ξεχωριστές συναυλίες

Βιτάλη, Κότσιρας, Νέγκα, Πασχαλίδης, Στόκας, Χατζηγιάννης, Ευρυδίκη, Βασίλης Σκουλάς, Δώρος Δημοσθένους και Βασιλική Χατζηαδάμου, με τη συμμετοχή της ορχήστρας «Μάριος Τόκας».

Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός, με σπουδαίες μελωδίες και αγαπημένα τραγούδια του μεγάλου Κύπριου μουσικοσυνθέτη Μάριου Τόκα, διοργανώνεται αυτόν τον Οκτώβριο στην Κύπρο. 

«Μάριος Τόκας: Για πάντα εδώ!»... Δέκα χρόνια μετά από το θάνατό του, 11 σπουδαίοι ερμηνευτές τιμούν τον Μάριο Τόκα με δύο ξεχωριστές συναυλίες-αφιέρωμα, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών στη Λευκωσία και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» στη Λεμεσό.

Το μουσικό ταξίδι των δύο συναυλιών θα εμπλουτίσουν με τις μοναδικές φωνές τους οι Ελένη Βιτάλη, Γιάννης Κότσιρας, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ευρυδίκη, Βασίλης Σκουλάς, Δώρος Δημοσθένους και Βασιλική Χατζηαδάμου, με τη συμμετοχή της ορχήστρας «Μάριος Τόκας».

Οι γνωστοί καλλιτέχνες θα ανέβουν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν, με αγάπη και σεβασμό προς τον σπουδαίο και αείμνηστο μουσικοσυνθέτη, τραγούδια έρωτα, χαράς και λύπης που έμειναν αξέχαστα στο ελληνικό πεντάγραμμο και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να μας συντροφεύουν.

«Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Λαδάδικα», «Αννούλα του Χιονιά», «Εξαρτάται», «Η Εθνική μας μοναξιά», «Η δική μου η Πατρίδα» και «Πενταδάχτυλος» είναι μερικά από τα αγαπημένα κομμάτια που θα μας ξυπνήσουν μνήμες νοσταλγίας και θα μας χαρίσουν αρώματα και εικόνες από την Κύπρο και την Ελλάδα.

Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση των Μουσικών Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού.

>> Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 - Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία
>> Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 - Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός

Εισιτήρια για την συναυλία στην Λευκωσία: Στις υπεραγορές Αλφαμεγα στα καταστήματα Λευκωσίας και στα περίχωρα Λάρνακας - Κίτι - Σκαρίνου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close