4 October 2018
Shopping , News

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη θα φιλοξενήσει ένα εντυπωσιακό fashion show

Ο παγκοσμίου φήμης ιταλικός οίκος μόδας Max Mara θα παρουσιάσει τις νέες εντυπωσιακές δημιουργίες του, στηΛεβέντειο Πινακοθήκη

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η Maxima Boutiques αντιπρόσωπος του οίκου μόδας MAXMARA στην Κύπρο διοργανώνει ένα μοναδικό fashion show στη Λεβέντειο Πινακοθήκη την Πέμπτη στις 4 Οκτωβρίου στις 19:00, τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος «Κοινωνικής Πρόνοιας» του κλάδου Λευκωσίας του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού.

Με την εκδήλωση αυτή, η οποία τέλει υπό την αιγίδα της κας Άντρης Αναστασιάδου, η MAXMARA ενισχύει τον διάλογο και τη ζύμωση ανάμεσα στην τέχνη και τη μόδα σε μια πρωτοβουλία που στόχο έχει αφενός να αναδείξει τα συνεκτικά τους στοιχεία και αφετέρου να υποστηρίξει πώς η επανάσταση στην κοινωνική αλληλεγγύη μπορεί να γεννηθεί μέσα από τη συνένωση δυνάμεων, εννοιών και θεσμών.

Όταν η μόδα, η τέχνη και η κοινωνική πρόνοια συνυπάρχουν τότε ο αλτρουισμός η εμπνευσμένη δημιουργία και η αισθητική αναδεικνύουν το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής και μετουσιώνουν τη συνεισφορά της σε αλληλεγγύη φροντίδα και αγάπη.

Στη συνύπαρξη αυτή ο άνθρωπος ως μοντέλο μετουσιώνεται σε έργο τέχνης και η τέχνη ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη μόδα θέτει στο επίκεντρο την ανάγκη της κοινωνικής πρόνοιας ως βασική κινητήριο δύναμη του πολιτισμού και της κουλτούρας.

H Runway Collection Fall Winter 2018 από τη MAXMARA, που θα παρουσιαστεί στη Λεβέντειο Πινακοθήκη την Πέμπτη στις 4 Οκτωβρίου στις 19:00, θα αποκαλύψει την αξία του κλασικού ντυσίματος το οποίο αποφεύγει το συντηρητικό και επικεντρώνεται στη διαχρονικότητα και την αισθητική, αναδεικνύοντας το στυλ της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας μέσα από την επανεξέταση της εποχής των 80’s. Τα χρώματα που κυριαρχούν στη συλλογή είναι το μαύρο, το καμηλό, το ροζ και το καφέ ενώ τα υλικά (μαλλί, δέρμα, βαμβάκι, πλεκτά, η γούνα και οι πούλιες) δίνουν τη νότα της εποχής των 80’s με μια ανανεωμένη σύγχρονη και δυναμική οπτική.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ στους χώρους της Λεβέντειου Πινακοθήκης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της κας Άντρης Αναστασιάδου

Τα εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €40 και είναι διαθέσιμα στα γραφεία του Κλάδου Λευκωσίας, τηλ. 22 664988 και στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, τηλ. 22 668838.

Μέγα Χορηγοί: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, KARMI UNIFRUIT Ltd, KARMI GENERAL TRADING (CYPRUS) Ltd, MOET και EVIAN.

Χορηγοί: Άλφα Μέγα, Πανδώρα, Λεβέντειος Πινακοθήκη και Appios.
Χορηγοί Επικοινωνίας: Madame Figaro και I love Style.
Υποστηρικτές: Beauty Line, International Hair Saloon και Cablenet Communication System Ltd.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close