27 September-3 October 2018
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

The Predator

Ο 'Κυνηγός'επιστρέφει πιο θανάσιμος από ποτέ

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018

Από τα πιο μακρινά σημεία του διαστήματος στους μικρούς δρόμους των προαστίων, το κυνήγι επιστρέφει στο σπίτι του μέσα από την εκρηκτική επαναφορά της κινηματογραφικής σειράς 'The Predator' (το franchise έχει μετρήσει 2 sequels και 3 crossover ταινίες), που φέρει τη σκηνοθετική επιμέλεια του σεναριογράφου του 'Iron Man' Shane Black (ο οποίος μάλιστα συμμετείχε ως ηθοποιός στην πρωτότυπη εκδοχή της ταινίας!).

 

Ένας πρώην Army Ranger και στρατιώτης των Special Forces, ο Quinn McKenna, συναντά έναν μυστηριώδη εξωγήινο κατά τη διάρκεια μιας αποστολής του στο Μεξικό. Αργότερα θα μάθει ότι το πλάσμα είναι Predator. Στέλνει μέρος της τεχνολογίας του εξωγήινου πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο γιος του Rory, θα αποκωδικοποιήσει τη γλώσσα που πρέπει να χρησιμοποιήσει κανείς για να τη θέσει υπό τον έλεγχό του. Αυτή η κίνηση θα τον εκθέσει στη σοβαρή απειλή των Predators. Ο Quinn που στο μεταξύ βρίσκεται υπό κράτηση για ψυχιατρικές εξετάσεις από την κυβέρνηση, δραπετεύει με μια ομάδα πρώην συμπολεμιστών του με σκοπό να σώσει τον γιο του.

 

Η ταινία φαντασίας/τρόμου 'The Predator' έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1987 με τον Arnold Schwarzenegger να δίνει ρέστα στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Dutch Schaefer, στον οποίο έγινε μάλιστα πρόταση να συμμετάσχει στο sequel (και όχι reboot όπως έχει δηλώσει ο Shane Black), αλλά αρνήθηκε, αφού όταν διάβασε το σενάριο δήλωσε ότι δεν του άρεσε καθόλου. Στο cast θα συναντήσεις λαμπερά ονόματα όπως Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Jacob Tremblay και Sterling K. Brown.

 

Καθ και ΣΚ 22.00

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close