Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Το "κρυμμένο" μπαράκι του Πρωταρά που όλοι έχουν επισκεφθεί

Το γνωστό-άγνωστο must των καλακαιριών μας στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουνίου 2022

Από τις πιο "κρυφές" παραλίες του Πρωταρά μέχρι και τις πιο δημοφιλείς υπάρχουν bar πάνω στη θάλασσα τα οποία έχουν να σου προσφέρουν το καθένα και κάτι διαφορετικό! Υπέροχα ηλιοβασιλέματα, ονειρική θέα, φοίνικες που σε ταξιδεύουν σε εξωτικά τοπία, υπέροχα κοκτέιλ, υπεράνετες ξαπλώστρες, μουσικές που σε ανεβάζουν και αέρα που σε παρασέρνει! 

Ανάμεσά τους και το γνωστό-άγνωστο must των καλακαιριών μας στον Πρωταρά. Ναι, ακριβώς αυτό είναι το Kohili Beach Bar.

Ένα υπέροχο all day beach bar στην "κρυμμένη" παραλία της ΜΜΑΔ στον Κάππαρη, σε ένα απίστευτης ομορφιάς μέρος, όπου θα αράξεις και θα περάσεις όλη την ημέρα σου. Η παραλία της ΜΜΑΔ, εξάλλου, αποτελεί την πιο γνωστή εναλλακτική "λύση" για όσους προτιμούν χαλαρές και ήσυχες αποδράσεις μακριά από την κοσμοσυρροή. 

Πάνω από την παραλία λοιπόν, βρήκε τη θέση του το Kohili... που προσφέρει απλόχερα αγνή και αυθεντική καλοκαιρινή διασκέδαση. Παίζει ωραία μουσική, είχε ωραίες παρέες τριγύρω και σερβίρει τα πάντα. Από πρωινό και brunch μέχρι μεσημεριανό, ωραία cocktails, παγωμένα ποτά, καλοφτιαγμένο καφέ, σνακ, γλυκά, ακόμα και δείπνο! 

Ξεκίνα τη μέρα σου με ένα pot με γιαούρτι με γκρανόλα, βρώμη και φρούτα, ή ένα νόστιμο bagel, μαζί με ένα καλοφτιαγμένο καφεδάκι. Συνέχισε με ένα λαχταριστό Special Burger ή μία πλούσια Caesar salad, και απόλαυσε ένα δροσιστικό κοκτέιλ με καρπούζι!

Όσο για τη θέα της θάλασσας, αυτή σε ταξιδεύει μίλια μακριά, ενώ η τοποθεσία του σού δίνει την αίσθηση ότι αιωρείσαι πάνω από τη θάλασσα. 

Κατά τη διάρκεια της μέρας παίζει υπέροχη μουσική, στη σωστή για την εποχή ένταση ώστε να ακούγεται και ο ήχος από το κύμα της θάλασσας. Ενώ τα βράδια, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, διοργανώνει μουσικές βραδιές με live μουσιική (3-4 φορές τη βδομάδα), ενώ τις Κυριακές τα απογέυματα φιλοξενεί DJ ή ακόμα και live μουσική! Ειδικά δε, όταν αρχίσει να ανεβαίνει η ένταση της μουσικής τότε σίγουρα θα αρχίσεις τις παγωμένες μπύρες και τα cocktails. 

Αν δεν το έχεις επισκεφτεί ακόμα τότε κάνεις τεράστιο σφάλμα.

Kohili Beach Bar (97 969699) Παραλία ΜΜΑΔ, Κάππαρη, Παραλίμνι, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 07.30-01.00 (all day).
Instagram: kohili_beach_bar
Facebook: Kohili Beach Bar
E-mail: kohilibeachbar17@gmail.com 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close