Bars & Clubs , News & Events

Η ριζική αλλαγή ενός από τα πιο γνωστά παραθαλάσσια μαγαζιά της Λεμεσού

Το Captain's Cabin αλλάζει εμφάνιση και επιστέφει ανανεωμένο!

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2022

Νέα projects και εστιατόρια κάνουν αυτό το καλοκαίρι την εμφάνισή τους στην απέραντη παραλία με την αμμουδιά που εκτείνεται ανατολικά της Αλυκής Ακρωτηρίου! Μία παραλία που προσελκύει εδώ και χρόνια φανατικούς λάτρεις της θάλασσας, της διασκέδασης, αλλά και του καλού φαγητού.

Ο λόγος για την παραλία του Lady’s Mile, η οποία φέτος υποδέχεται το καλοκαίρι... ανανεωμένη, μίας και στην περιοχή κάνουν την εμφάνισή τους νέα project, ενώ κάποια άλλα -σταθερά και αγαπημένα- αναβαθμίζονται κι επιστρέφουν! 

Μάλιστα ένα από τα ένα από τα πιο γνωστά σημεία του Lady’s Mile, το Captain’s Cabin, αλλάζει ριζικά και επιστρέφει σε 2 περίπου εβδομάδες με νέα εικόνα και νέο μενού! 

Οι πρώτες εικόνες, πάντως, που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι άνθρωποι του μαγαζιού, δείχνουν ξεκάθαρα ότι αλλάζουν ρότα και προσανατολίζονται πλέον σε ένα πιο εκλεπτυσμένο περιβάλλον, τόσο εντός του χώρου όσο και στην παραλία! 

Όσον αφορά στο μενού, τη δημιουργία του οποίου ανέλαβε ο σεφ Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου (γνωστός από τη συμμετοχή του σε μαγειρικό σόου), αυτό θα επικεντρώνεται στα ψάρια και τους θησαυρούς της θάλασσας, έχοντας ωστόσο επιλογές για όλους! 

Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι θα εξακολουθήσει να αποτελεί έναν family friendly προορισμό! 

Απλά ανυπομονούμε! 


Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close