Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε ένα "μυστικό" μέρος, σε μια μαγευτική τοποθεσία με υπέροχο ηλιοβασίλεμα

Το νέο beach bar της Λευκωσίας είναι γεγονός

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2022

Τα καλοκαίρια μας ψάχνουμε εκείνους τους προορισμούς όπου θα αράξουμε για καφέ, δροσερά ποτά και σνακ, μακριά από την πολυκοσμία! 

Αν μάλιστα συνδυάζουν ήλιο, θάλασσα, άνετες ξαπλώστρες, φαγητό, κοκτέιλ, υπέροχη θέα και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, τότε φαντάζουν ιδανικά! 

Κάτι τέτοιο λοιπόν, ανακαλύψαμε σε έναν πανέμορφο προορισμό, με υπέροχη θέα τη θάλασσα . Το Ωmega Beach στον Κάτω Πύργο της επαρχίας Λευκωσίας, σε περιμένει να το ανακαλύψεις κι εσύ και να απολαύσεις το παρθένο φυσικό τοπίο της περιοχής! 

Η παραλία Ωμέγα, που βρίσκεται στο χωριό Πύργος Τυλλυρίας, εξάλλου, θεωρείται μια από τις πιο καθαρές και όμορφες παραλίες της Κύπρου. Χρυσή άμμος, κρυστάλλινα νερά και παρθένο φυσικό τοπίο είναι τα στοιχεία που κάνουν ένα ηλιοβασίλεμα στον Πύργο να κόβει την ανάσα.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ήσυχο μέρος, στην παραλία Ωμέγα (ανάμεσα σε Pyrgos Bay hotel και Lavender beach apartments), με καταπράσινο φόντο, κι ένα μενού που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη! Από καφέ, ποτά, παγωτά, σνακ, όπως σάντουιτς, burger, θαλασσινά και σαλάτες, platters, επιδόρπια, κοκτέιλ και αλοολούχα ποτά. Σημείωσε ότι εδώ μπορείς να απολαύσεις και sisha.

Facebook: Ωmega Beach

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close