Shopping , News

M&S: Ένα καλοκαίρι γεμάτο χρώματα με επιλογές μαγιό που ξεχωρίζουν

Τολμηρά και φανταχτερά χρώματα, εκθαμβωτικά μοτίβα, ρετρό πινελιές αλλά και mix match επιλογές για ανέμελες και άνετες εμφανίσεις

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2022

Η φετινή κολεξιόν των Marks & Spencer, που θα κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές ακόμη πιο απολαυστικές, συνεχίζει να μεταφέρει την έμπιστη ποιότητα και αξία που πρεσβεύει το brand, από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του. Με τα νέα trends των φετινών κομματιών παραλίας να εμπεριέχουν τολμηρά και φανταχτερά χρώματα, εκθαμβωτικά μοτίβα, ρετρό πινελιές αλλά και mix & match επιλογές για ανέμελες και άνετες εμφανίσεις, τα M&S αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά ότι αποτελούν τον απόλυτο προορισμό κάθε καλοκαιρινής περιόδου.

Οι επιλογές των μαγιό αλλά και των αξεσουάρ παραλίας της σεζόν περιλαμβάνουν όλα τα μέλη της οικογένειας, ενώ η απαράμιλλη ποιότητα και βιωσιμότητά τους, είναι δύο επιπλέον αδιαπραγμάτευτοι λόγοι της κυριαρχίας τους στην αγορά. 

Κατά μήκος της φετινής γυναικείας συλλογής των καλοκαιρινών διακοπών, τα πουά, οι ρίγες και τα φλοράλ συμπληρώνουν αρμονικά τις ανώτερης ποιότητας υφασμάτινες υφές των μαγιό, με ξεχωριστά  κομμάτια σε παιχνιδιάρικα μοτίβα animal-print και ζωντανές πολύχρωμες αποχρώσεις, που ταιριάζουν μεταξύ τους. Τολμηρά και ζεστά χρώματα συνδυάζονται άψογα με άνετα ουδέτερα και εκθαμβωτικά μοτίβα που αποπνέουν την αίσθηση του καλοκαιριού. Ανέμελες εμφανίσεις με καρό  υφάσματα από την κορφή μέχρι τα νύχια με επιπλέον mini-me επιλογές παρέχουν μια πινελιά κεφιού στις εμφανίσεις παραλίας ολόκληρης της οικογένειας.  

Το λινό, όπως πάντα, είναι βασικό must-have της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και πλέον αναβαθμίζεται με μοντέρνα γεωμετρικά μοτίβα και χρωματικές επιλογές και μπορούν να φορεθούν ως ολοκληρωμένα σετ ή απλά επιλεγμένα κομμάτια να πλαισιώσουν κομψά το συνολικό στυλ.

Το φετινό καλοκαίρι σηματοδοτεί μια ανανεωμένη αισιοδοξία για όλους και μια εποχή  γεμάτη ηλιοφάνεια, εορτασμούς και επιστροφή στην κανονικότητα. Το καλοκαιρινό κατάστημα των M&S φιλοξενεί διασκεδαστικά γραφικά, έντονα μοτίβα και φανταχτερές χρωματικές εντάσεις, που αντικατοπτρίζουν τη γενική διάθεση του φετινού καλοκαιριού. 

Η αντρική συλλογή περιλαμβάνει πουκάμισα με παιχνιδιάρικα χαβανέζικα μοτίβα, συνδυασμένα με άνετα cargo σορτσάκια και μαγιό, κομμάτια που δίνουν τη γραμμή για ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Μεγάλη σημασία προσδίδεται επίσης στη βιωσιμότητα, με οργανικά βαμβακερά που χρησιμοποιούνται στα κομμάτια ολόκληρης της συλλογής και με μαγιό από ανακυκλωμένο πολυεστέρα. 

Παράλληλα, τα πιο σημαντικά στυλ της υπόδησης για τον άνδρα, περιλαμβάνουν τα γνωστά pool sliders και τις σύγχρονες σαγιονάρες, ενώ τα εμπριμέ καπέλα τύπου bucket και πολύχρωμα τζόκεϊ έχουν την τιμητική τους.

Στην παιδική συλλογή του φετινού καλοκαιριού, τα παιχνιδιάρικα must-have των διακοπών ακολουθούν μια ουδέτερη χρωματική παλέτα, με αποχρώσεις της ερήμου και λαμπερά χρώματα του ηλιοβασιλέματος, θέτοντας έτσι τον τόνο αυτής της σεζόν.

Τα κύρια trends περιλαμβάνουν χαλαρές athleisure εμφανίσεις με άνετα μπλουζάκια με ρετρό γραφικά, που αντικατοπτρίζουν ανέμελα την αισθητική των καλοκαιρινών διακοπών, ενώ  οι φόρμες σε έντονες, φωτεινές αποχρώσεις είναι ιδανικές για όλες τις δραστηριότητες.

Σ’ αυτή τη σεζόν, επίσης, συνεχίζεται το παραδοσιακό 70s με διασκεδαστικά φλοράλ που συνδυάζονται με παιχνιδιάρικα καρό και denim. Κεντημένες λεπτομέρειες και τεχνικές patchwork σε αποχρώσεις μπλε του νερού και απαλά λιλά, αποτελούν εύκολα καθημερινά looks. 

Για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού, τα διασκεδαστικά κομμάτια παραλίας σε φωτεινά σχέδια αποτελούν το απόλυτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας για το σπίτι αλλά και για δροσερές εξορμήσεις. Στη συλλογή μαγιό, η παλέτα των φωτεινών χρωμάτων με πινελιές από φωσφορούχα χρώματα σε σπορ mini-me στυλ, αποτελούν τα δημοφιλέστερα σχέδια της φετινής σεζόν, ενώ τα clogs με ζωγραφισμένους ήρωες είναι το πιο πρακτικό αξεσουάρ του καλοκαιριού, που αποπνέει άνεση σε φωτεινούς και χαρούμενους τόνους. Σε συνδυασμό με τα ζωηρόχρωμα καπέλα bucket για προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τις ακτίνες του καυτού ήλιου, τα M&S φροντίζουν και προστατεύουν τους μικρούς τους πελάτες με όλα τα απαραίτητα των καλοκαιρινών διακοπών. 

Για OnLine παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myvlmstore.com για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close