Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μόλις μάθαμε τι σε περιμένει στο νέο μπεργκεράδικο της Λευκωσίας

Σε λίγες μέρες η Λευκωσία θα απλαμβάνει "τρελά" burger από τη νέα της άφιξη!

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2022

Το νέο μπεργκεράδικο της πρωτεύουσας, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του και εμείς σου έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Οι απανταχού λάτρεις των μπέργκερ (και όχι μόνο) θα βρουν το ναό τους σε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο εγχείρημα πίσω από το οποίο βρίσκεται η ομάδα του μεξικάνικου Por Favor!

Το Kick-Ass-Burger, όπως θα ονομάζεται, θα ανοίξει τις πόρτες του σε δύο εβδομάδες περίπου, αρχικά με υπηρεσίες delivery (Wolt) και take away, ενώ μετά το καλοκαίρι θα προσφέρεται και για dine in!

To όνομά του το οφείλει στο εντελώς διαφορετικό σχήμα που θα έχουν τα buns που θα κλείνουν μέσα τα μπέργκερ τους, το οποίο θα είναι milk bun και θα σε κάνει να ξεχάσεις οποιοδήποτε άλλο ψωμί έχεις δοκιμάσει. 

Πίσω από τη δημιουργία του μενού του Kick-Ass-Burger βρίσκεται ο executive chef Θεόδωρος Ελευθερίου, με συνταγές εντελώς διαφορετικές και πρωτοποριακές, καλύπτοντας τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού.

Το μενού αριθμεί 7 επιλογές burger, με μπιφτέκια από 100% βοδινό , σε ''τρελούς'' συνδυασμούς όπως μπέργκερ με σαγανάκι, με τρούφα, με μαρμελάδα και φυστικοβούτυρο, επιλογές σε κοτόπουλο κ.ά.

Απαραίτητο συνοδευτικό για να ολοκληρώσει κάποιος ιδανικά το γεύμα του, είναι φυσικά οι τηγανητές πατάτες , οι γλυκοπατάτες, οι crinkle patatoes, καθώς και τα tenders bites, chicken κ.ά.

Τα milkshakes αλλά και τα μοναδικά milk bun του με λαχταριστές γεμίσες όπως oreo, marshmallow, νουτέλα κ.ά,, θα ολοκληρώσουν την εμπειρία σου.

Στο μενού του Kick-Ass-Burger αναμένεται να προστεθούν και άλλες επιλογές στη συνέχεια. 

Μάλιστα, μετά το καλοκαίρι, το νέο μπεργκεράδικο της Λευκωσίας ετοιμάζει κάτι εντελώς διαφορετικό που σίγουρα θα αποτελέσει το talk of the town!

Μείνε συντονισμένος στο Check In Cyprus για να μάθεις όλα τα νέα! 

(77770510) Αθαλάσσης 1Δ, 2103, Λευκωσία. Τρ-Κ 19:00-23:00.




Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close