News , Guide

Με Άρωμα Κύπρου το 75ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Καννών

Με λίγα λόγια, ένα φεστιβάλ γεύσεων!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2022

Προσκεκλημένες της Nespresso βρέθηκαν η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Ραμόνα Φίλιπ και η επιχειρηματίας, ραδιοφωνικός παραγωγός Κωνσταντίνα Ευριπίδου για να παρευρεθούν στο κόκκινο χαλί του 75ο Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Καννών 2022.

     
Η Nespresso γιόρτασε τη 10η συνεχόμενη χρονιά σαν χορηγός του Φεστιβάλ Καννών στη Nespresso Plage, ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους πάνω στην περίφημη παραλία La Croisette. Η Παραλία Nespresso είχε στολιστεί με τα χρώματα της Βραζιλίας έμπνευση από την καλοκαιρινή καμπάνια ‘’Brazilian Summer Vibes’’ της οποίας πρέσβειρα είναι η γοητευτική Alessandra Ambrosio. 


      

Οι διάσημοι Γάλλοι σεφ, Mory Sacko, Diego Alary, Alessandra Montagne, Glory Kabel και Jean Imbert, παρουσίασαν τα μενού τους σε μοναδικά βραδινά γεύματα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ που διήρκησε από τις 17 Μαΐου μέχρι της 28 Μαΐου 2022.

Η Ραμόνα και η Κωνσταντίνα απήλαυσαν ένα εξαίσιο γεύμα από τον Mory Sacko τον ταλαντούχο σεφ με τη χαρισματική προσωπικότητα που έχει εργαστεί στο Nobu Matsushisa στο Royal Monceau Hotel αλλά και στο Thierry Marx, Mandarin Oriental Hotel στο Παρίσι. Οι δημιουργίες του έχουν επιρροές από Δυτική Αφρική, Ιαπωνία και Γαλλία. Ο «σαμουράι» της κουζίνας όπως τον αποκαλούν δέχτηκε ένα χειροκρότημα στο τέλος του γεύματος αφού όλοι ήταν κατενθουσιασμένοι. 


                  

Ο Σεφ Sacko ξεκίνησε το πρόγραμμα του δελεαστικού μενού του, με ένα σφηνάκι καφέ Nespresso Congo Organic σερβιρισμένο με τον ζωμό ‘dashi’ και στρείδια Gillardeau No. 2. Στη συνέχεια σέρβιρε ένα εκλεκτό τουρσί με εκχύλιση μάνγκο και πιπεριά καπνιστή από Μαδαγασκάρη και σουσάμι miso. Για το κυρίως πιάτο έκανε ένα πάντρεμα μοσχαρίσιου κρέατος Aubrac με shea butter μαζί με εκχύλιση μάνγκο, ταμάρινδο, και φόνιο (ευεργετική κόκκοι από τη Δυτική Αφρική). 

Το θεσπέσιο επιδόρπιο ήταν μια Ganache σοκολάτας από την Τανζανία, παγωτό wasabi και καπνιστό μπισκότο fleur de sel.

Με λίγα λόγια, ένα φεστιβάλ γεύσεων!

Follow @nespresso για νέες ενημερώσεις από την Nespresso.

Για να συνδεθείτε με το Nespresso App πατήστε εδώ ή επισκεφθείτε το www.nespresso.com.cy 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close