Eating News , Εστιατόρια

4 εστιατόρια για καλή ιταλική κουζίνα στη Λάρνακα

Νόστιμες προτάσεις στην πόλη του Ζήνωνα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2022

Ποιος δεν αγαπάει την ιταλική κουζίνα;

Φρέσκα ζυμαρικά, δροσερές σαλάτες με παρμεζάνα, λαχταριστές πίτσες με τραγανή ζύμη, ψημένες σε ξυλόφουρνο, νόστιμα γλυκά με μασκαρπόνε… Τέτοιες και πολλές άλλες αυθεντικές γεύσεις θα δοκιμάσεις σε 4 αγαπημένα ιταλικά εστιατόρια στη Λάρνακα και σου τα προτείνουμε!



Spaghetteria Italia Ristorante
Ένα μικρό, μα κομψό εστιατόριο που δίνει έμφαση στην ιταλική κουζίνα, σερβίροντας ποιοτικά πιάτα φτιαγμένα με πάθος και γνώση! Δοκίμασε φρέσκια pasta, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες συνταγές, αυθεντικές πίτσες, απλές και προσεγμένες γεύσεις με χοιρινό και κοτόπουλο, περιποιημένα steaks κ.ά. Συνόδευσε το φαγητό σου με ένα καλό κρασί από την πλούσια κάβα του.
(24 629450)Στυλιανού Λένα 50, Λάρνακα.


Marzano 
Το εστιατόρια Marzano στη Λάρνακα, σερβίρει φρέσκα ζυμαρικά και αυθεντική πίτσα με άρωμα Ιταλιας, αποδεικνύοντας όλα αυτά τα χρόνια πως πίσω από ένα καλό φαγητό, κρύβονται έμπειροι σεφ οι οποίοι δημιουργούν πιάτα υψηλής γαστρονομίας που καλύπτουν κάθε γούστο. Μέσα από το πλούσιο μενού του, επίλεξε πίτσες, είδη σχάρας, αλλά και λαχταριστές μακαρονάδες για κάθε γούστο!
(24 657000) Καλογρέων 4 & Αρχ. Μακαρίου Γ΄, Λάρνακα.


Aldente Larnaca
Σε ένα άκρως εντυπωσιακό μαγαζί που αποπνέει φρεσκάδα, φαντασία και που θυμίζει χωρίς διάθεση υπερβολής σκηνικό από την Ιταλία, το Aldente σερβίρει μια ευρεία ποικιλία ιταλικών πιάτων, από ορεκτικά και κυρίως πιάτα μέχρι επιδόρπια και ποτά, φτιαγμένα με παραδοσιακές τεχνικές μαγειρέματος, όπως ξυλόφουρνο, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα σε λογικές τιμές σε μια ζεστή και ρουστίκ ατμόσφαιρα.
(24 040040) Metropolis Mall.


Divinus
Κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα, με τη διάσημη παραλία Μακένζι να απλώνεται μπροστά του και τον ουρανό της Λάρνακας για στέγη, το Divinus είναι ταυτόχρονα εστιατόριο, café και bar. Κυρίως όμως είναι το συνώνυμο της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας! Εδώ θα απολαύσεις αυθεντική Carbonara, φτιαγμένη με καταπληκτικά υλικά, καλά προετοιμασμένα, μαγειρεμένα και συνδυασμένα για να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν τη γεύση. Επιπλέον, σημείωσε και το ριζότο, φτιαγμένο με το αυθεντικό ρύζι Carnaroli «Riserva San Massimo» (το καλύτερο ρύζι στον κόσμο για ριζότο) που χρησιμοποιείται από την πλειονότητα των εστιατορίων με 3 αστέρια Michelin στην Ιταλία. Για να συνοδέψεις το γεύμα σου, το Divinus σού θα προτείνει μια ενημερωμένη wine list με προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά από τον ιταλικό αμπελώνα, αλλά και signature cocktails.
(24361111) Τάσου Μητσόπουλου 2, Μακένζι, 6028 Λάρνακα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close