Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

7 σπουδαίοι λόγοι για να πάμε στα Λύμπια το φετινό καλοκαίρι!

Οι καλοκαιρινές συναυλίες στα Λύμπια

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2022

Κατά σειρά εμφάνισης, οι Γιάννης Χαρούλης, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Αγγελάκας και οι 100οC, Ματούλα Ζαμάνη,  Ελένη Βιτάλη, Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας, θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι την εμφάνισή τους στα Λύμπια και πιο συγκεκριμένα στο Θεατράκι του Κοινοτικού Σταδίου Λυμπιών.

Τα πιο κάτω είναι τα πιο σημαντικά ονόματα/συναυλίες που έχουν ανακοινωθεί ήδη από το Downtown Live και τα οποία ανυπομονούμε να απολαύσουμε.

Τον χορό θα ανοίξει ο Γιάννης Χαρούλης (2 & 3 Ιουνίου 2022), φέρνοντας μαζί του και το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του με τίτλο «Κολιμπρί», μια δουλειά στην οποία συμμετέχουν, δίνοντας τραγούδια ή γράφοντας μαζί του, οι Παύλος Παυλίδης, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Ελένη Φωτάκη και Στέλιος Σιγανός.

Ακολουθεί την αμέσως επόμενη μέρα ο Μίλτος Πασχαλίδης (4 Ιουνίου 2022), με αποσκευές τα τραγούδια 27 χρόνων δισκογραφίας αλλά κυρίως με τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας μαζί με το συγκρότημά του 100οC θα είναι οι επόμενοι που θα παίξουν στο Θεατράκι στα Λύμπια (10 Ιουνίου 2022). Με αφορμή το live, ο Γιάννης γράφει: Η αληθινή μουσική και η τέχνη γενικότερα οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη.

Με τους πλανήτες αρωγούς, τη δύναμη του ασφοντυλίτη και του Αμοργιανού φλασκόμηλου, η Ματούλα Ζαμάνη και η μπάντα της έρχονται (21 Ιουνίου 2022) για να μοιραστούν μαζί μας και να ανακαλύψουμε χαραμάδες αναπνοής και χαράς. «Τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικές λησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση, είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας».

Έχοντας έναν καινούριο δίσκο στις αποσκευές της, σε μουσική του Τάκη Σούκα και στίχους της Ελένης Φωτάκη, αλλά και νέα τραγούδια με τον Σταμάτη Κραουνάκη, η Ελένη Βιτάλη έρχεται επίσης στα Λύμπια (24 Ιουνίου 2022). Μας τραγουδά για τον έρωτα, την αγάπη για τη ζωή, τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και άλλων μεγάλων Ελλήνων τραγουδοποιών.

Στην Κύπρο επιστρέφει και ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου (2 Ιουλίου 2022) με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.

Τον χορό των συναυλιών στο Θεατράκι θα κλείσει ο Σωκράτης Μάλαμας (2 Σεπτεμβρίου 2022), ο οποίος μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια του που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα θα περιοδεύσει φέτος το καλοκαίρι σε θέατρα και άλλους ανοικτούς χώρους.

Πληροφορίες για όλες τις συναυλίες (ώρες, τιμές, αγορά εισιτηρίων κ.λπ.) θα βρεις στο soldoutticketbox, αλλά και στα social media του Downtown Live.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close