Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

3 πανέμορφα αγροτουριστικά σε χωριά, για διακοπές

Υπέροχα καταλύματα, ιδανικά για χαλάρωση, ηρεμία και ξεκούραση

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2022

Η διάθεση ανεβαίνει, το καλοκαιράκι φωνάζει από μακριά και εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις βαλίτσες, να πάρεις φίλους ή και το ταίρι σου και να ξεφύγεις για λίγο από τη ρουτίνα σου.

Εδώ στο Check In Cyprus λοιπόν, σου έχουμε 3 καταπληκτικές ιδέες για διακοπές σε 3 πανέμορφα αρχοντικά στα χωριά της Κύπρου μας. Το καθένα από αυτά έχει την δική του αισθητική, διακόσμηση και πινελιά τον χώρο του.

Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει και καλές διακοπές!



7 Kamares
Βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες του νησιού, στα γραφικά Λεύκαρα. Το αρχοντικό 7 Kamares θα το συναντήσεις στο κέντρο του χωριού κοντά στην εκκλησία.
Αναπαλαιώθηκε πρόσφατα και αποτελείται από επτά καμάρες, εξ ου και η ονομασία του. Έχει μια πανέμορφη και χαριτωμένη αυλή και αποτελείται από δύο ξεχωριστά, ανακαινισμένα δωμάτια, στούντιο και διαμέρισμα.Το στούντιο βρίσκεται στο ισόγειο του σπιτιού και αποτελείται από διπλό κρεβάτι, καθιστικό με καναπέ ο οποίος γίνεται κρεβάτι, εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο και air condition. Στον επάνω όροφο βρίσκεται το διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με διπλό κρεβάτι, μπάνιο, καθιστικό με καναπέ, που γίνεται κρεβάτι, εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο και air condition. Όλα τα δωμάτια έχουν δωρεάν wifi, μοντέρνο design και άνετους χώρους. Η τοποθεσία του είναι προσβάσιμη σε όλες τις δραστηριότητες και αξιοθέατα των γραφικών Λευκάρων, και η γύρω περιοχή προσφέρεται τόσο για καφέ, πρωινό, γλυκό, όσο και για φαγητό και ποτό. 
Πληρ. 99 556476



Το Αρχοντικό της Σπυρούλας
Θα το συναντήσεις σε ένα από τα πιο διάσημα και γραφικά κρασοχώρια της Κύπρου, το Βουνί. Πρόκειται για το ένα νέο κατάλυμα στο κέντρο του χωριού, πολύ εντυπωσωιακό και ξεχωριστό. 
Το Αρχοντικό της Σπυρούλας είναι μια πετρόχτιστη κατοικία, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις πολυτελείας, που συδυάζει το μοντέρνο με το παραδοσιακο στοιχείο στον χωρο του. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με θέα στο χωριό, ένα μπάνιο και δύο ξεχωριστές τουαλέτες, καθώς και μια μεγάλη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη για πρωινό και φαγητό. Διαθέτει επίσης free wifi, ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, άνετη αυλή με bbq και εξωτερικό καθιστικό με υπέροχη θέα στο χωριό.
(99 176066) Διομήδη Πνευματικού 11, 4772, Βουνί, επ. Λεμεσού.



Karydhia Cottage Villa
Πετρόκτιστο, με ξύλινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό του, μεγάλη αυλή και πισίνα, χωμένο μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο. Τι άλλο να ζητήσεις; Και το καλύτερο; Θα το συναντήσεις σε μια πολύ ήσυχη περιοχή, ό,τι πρέπει για να ξεκουράσεις μυαλό και σώμα. Το αρχοντικό Karydhia Cottage Villa βρίσκεται στο χωριό Πάνω Αρόδες στην Πάφο και αποτελείται από μεγάλη αυλή με πισίνα, χωμένο μέσα σε έναν καταπράσινο κήπο. Διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, air condition, free wifi, καθώς και BBQ στον κήπο. Τα δύο υπνοδωμάτια αποτελούνται από διπλό κρεβάτι κι έχουν κοινό μπάνιο, και το άλλο υπνοδωμάτιο από δύο μονά κρεβάτια, το οποίο αν επιθυμείς μπορεί να γίνει ένα κρεβάτι και ξεχωριστό μπάνιο. Το χωριό Αρόδες απέχει 15 λεπτά περίπου από τον Κάθηκα και 15 λεπτά από το Λάτσι για εκδρομές και φαγητό με την παρέα σου.
Πληρ.99 843935.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close