Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Tapeo e Vino θα κάνει το brunch μία μοναδική γευστική εμπειρία

Ετοιμάσου να απολαύσειςμια πραγματική εμπειρία brunch

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2022

Το Tapeo e Vino στη Λευκωσία επέστρεψε κοντά μας άκρως ανανεωμένο, με νέες εικόνες και γωνιές, χρώματα και αναφορές σε μέρη μακρινά διά μέσου της γεύσης, της όρασης, της αφής και των ακουσμάτων. Ένας χώρος καλαίσθητος και "ζωηρός" που μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο από το απόγευμα για καφέ, ποτό και φαγητό, μέχρι αργά το βράδυ.

Η δε νέα προσέγγιση στο μενού του στοχεύει στη στήριξη μικρών παραγωγών και επιχειρήσεων, αξιοποιώντας τοπικά και μεσογειακά προϊόντα, προσφέροντας έτσι μια νέα πρόταση στην εστίαση. Εξ ου λοιπόν και στο μενού θα βρεις μικρά πιατάκια, με επιλογές όπως σαλάτες, αλοιφές, κρεατικά, ψαρικά, αλλά και αρκετές επιλογές σε vegan εδέσματα, τη δημιουργία και επιμέλεια των οποίων έχει ο Σεφ Θεόδωρος Ελευθερίου, ενώ την κάρτα των κρασιών και των κοκτέιλ δημιούργησε η Μάρβα Σαμιώτη.

Τα σαββατοκύριακα όμως στο μοναδικό Tapeo e Vino σε περιμένουν ακόμα περισσότερες γευστικές εκπλήξεις, μιας και από τις 10.30 το πρωί μέχρι και τις 15.00 μπορείς να απολαύσεις νόστιμο brunch

Το ολοκαίνουριο λοιπόν brunh menu του Tapeo e Vino περιλαμβάνει μία ενδιαφέρουσα ποικιλία από δημιουργικά πιάτα. Ελαφριά γεύματα με σαλάτες, αγαπημένες επιλογές για brunch, πλούσιες πιατέλες, healthy επιλογές και gourmet προτάσεις, καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα προτιμήσεων. Οι επιλογές σε cocktails (αφρώδη κρασιά, brunch cocktails και μη αλκοολούχα) και ροφήματα συμπληρώνουν τη γευστική εμπειρία.

Επίλεξε ανάμεσα σε french toast, bagel με αβγά scrambled, μπριός με χαλλούμι, αβγό, αβοκάντο και μπέικον, ελαφριά ομελέτα με κεφαλοτύρι και σπανάκι, avocando toast, μίνι πίτσα με αβγό και τρούφα, Ribeye club steak με αβγό, βοδινά sliders και άλλα πολλά θα απογειώσουν το πρωινό σου! Στις επιλογές πρόσθεσε και τα λαχταριστά pancakes με νουτέλα καθώς επίσης και το ψητό μπισκότο! 

Το ανανεωμένο Tapeo e Vino είναι εκείνη η γωνιά του κέντρου που μοιάζει να έχει προσγειωθεί από αλλού και σε καλωσορίζει σε μια εμπειρία γεύσης που θα θυμάσαι για καιρό! 

Το TAPEO E VINO είναι ανοικτό από Τρίτη έως Κυριακή, από 17.00 μέχρι 02.00 για ποτό και φαγητό, ενώ  τα σαββατοκύριακα σερβίρει και brunch!

Πληροφορίες και κρατήσεις 99171902
Αγίας Ελένης και Στασίνου, Λευκωσία.
FacebookTAPEO E VINO
Instagramtapeoevino

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close