Πάμε Ταξίδι , Guide

Το εντυπωσιακό Wonder of the Seas είναι ένα πραγματικό θαύμα των θαλασσών

H Louis Travel και η Royal Caribbean σε ταξιδεύουν φέτος με το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2022

Η σαφώς βελτιωμένη επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων μηνών φέρνει επιτέλους πίσω τα χαμόγελα, την ξεγνοιασιά, την απόλυτη ελευθερία κυριολεκτικά σε κάθε σπίτι! Η λαχτάρα των ανθρώπων για διακοπές και η έντονη επιθυμία για ταξίδια είναι στο ζενίθ! Τι έχουμε λοιπόν να σας προτείνουμε;

Φανταστείτε να απολαμβάνετε χαλαρά το κοκτέιλ σας ατενίζοντας το πέλαγος ή το υπέροχο ηλιοβασίλεμα ταξιδεύοντας παράλληλα σε κοσμοπολίτικα μέρη της Δυτικής Μεσογείου. Φυσικά αναφερόμαστε σε σκηνικό κρουαζιέρας, αλλά όχι μιας τυχαίας κρουαζιέρας. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κρουαζιέρα με το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το Wonder of the Seas της Royal Caribbean, που εγγυάται μια μοναδική εμπειρία ζωής, ένα αξέχαστο ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα διηγείστε για πολλά χρόνια! Και δεν το λέμε αυτό ξεψαχνίζοντας τις τελευταίες φυλλάδες κρουαζιέρας. Το έχουμε ζήσει από κοντά και από τότε όχι μόνο το εξιστορούμε ξανά και ξανά, αλλά θέλουμε να το ζήσεις κι εσύ, ξορκίζοντας για τα καλά τα κουτσουρεμένα χρόνια που χάσαμε στην πανδημία!

Προσφέροντας στους επιβάτες του μια ανεπανάληπτη αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας, το Wonder of the Seas διαθέτει 18 καταστρώματα (!) με πολυάριθμες επιλογές για δραστηριότητες και διασκέδαση. Το πλοίο μοιάζει με ένα τεράστιο mall, με τη διαφορά ότι κινείται και μάλιστα χωρίς να το καταλαβαίνεις! Το checklist που πήραμε μαζί μας τελικά αποδείχθηκε αχρείαστο, αφού ψηφίσαμε άριστα σε όλους τους τομείς. Εύγευστο, άφθονο φαγητό σε πολυάριθμες επιλογές, μοναδικά ψυχαγωγικά shows κάθε ώρα της ημέρας από επαγγελματίες, άνετες υπερπολυτελείς καμπίνες, ένα κατάστρωμα γεμάτο πισίνες και νεροτσουλήθρες, ζωντανή μουσική, ποικιλία μπαρ και σαλονιών, θέατρο, καζίνο, spa και fitness centre, τοίχο αναρρίχησης, μίνι γκολφ και παγοδρόμιο είναι μόνο μερικά από όσα προσφέρονται στο πλοίο. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το επίπεδο ασφάλειας -ελέω πανδημίας- είναι αρκετά υψηλό και διέπεται από αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένων των τεστ πριν από την κρουαζιέρα, ένα ισχυρό σύστημα εξαερισμού και ενδελεχή έλεγχο επιβατών και πληρώματος πριν από την επιβίβαση.

To κρουαζιερόπλοιο θα βρίσκεται στην Ευρώπη μέχρι και τέλος Οκτωβρίου, με την εταιρεία να το στέλνει σε άλλες ηπείρους από τον Νοέμβριο και μετά. Πιο συγκεκριμένα, το Wonder of the Seas θα σαλπάρει από Ρώμη και από Βαρκελώνη την περίοδο 08 Μαΐου - 23 Οκτωβρίου για 8ήμερες κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο (Ρώμη, Νάπολη, Βαρκελώνη, Μαγιόρκα, Μασσαλία, Φλωρεντία). 

Αυτό είναι το καλοκαίρι σου! Θα αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη;

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με το Παγκύπριο Κέντρο τηλεξυπηρέτησης της Louis Travel (Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος Πωλήσεων των διεθνούς φήμης κρουαζιέρων της Royal Caribbean) στο 77 77 85 55, Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00 - 17:00. Το έμπειρο προσωπικό της LOUIS TRAVEL θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει, βοηθώντας σας να επιλέξετε το κατάλληλο πακέτο κράτησης για την ονειρική αυτή κρουαζιέρα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close